Sint-Lenaartshof Assistentiewoningen erkende assistentiewoningen te huur in BRECHT

Vaartkant Links 29
2960 BRECHT
Dagprijs 1-persoonsflat: 
Vanaf € 49,64 per dag
Dagprijs 2-persoonsflat: 
Vanaf € 52,81 per dag
51.341889000000, 4.692609000000
Serviceflat(s) onmiddellijk beschikbaar! Neem contact op voor meer informatie.

Wordt uw huis stilaan te groot? Hecht u belang aan uw zelfstandigheid? Is het nog te vroeg voor u om de stap naar het woonzorgcentrum te zetten? Bent u op zoek naar een mooi en ruim verblijf in alle veiligheid en comfort, met garantie op nabije zorg als die nodig is?Ontdek de prachtig gelegen en hedendaags uitgeruste assistentiewoningen van woonzorgcampus Sint-Lenaartshof. Gelegen in een groene omgeving met zicht op de vaart of op de groene omgeving, op wandelafstand van de dorpskern van Sint-Lenaarts.Ideaal om zelfstandig te wonen in een praktische woning met de mogelijkheid tot zorgondersteuning en hotelservice op maat.

Er zijn in totaal 44 assistentiewoningen in twee aparte residenties, onderverdeeld in verschillende types, van “Comfort” over “Superior” tot “Royale” in functie van de ligging en de grootte. Alle woningen zijn mooi en ruim, en u kunt ze naar eigen smaak inrichten met eigen meubels, of wij kunnen dit ook voor u doen. Elke assistentiewoning is voorzien van alle comfort. Een ruime woonkamer met open en ingerichte keuken, een eigen badkamer met toilet, inloopdouche en lavabo, een berging en overgordijnen. U hebt de keuze tussen 1 of 2 aparte slaapkamers. Elke woning heeft een eigen terras, de meeste met een uniek zicht op de vaart en zuidgeoriënteerd. Alle woningen zijn ingericht voor uw veiligheid en privacy.

De twee residenties bevinden zich op een terrein van 2 ha met ruime parkeergelegenheid en veel groene zones. Per verdiep is er een grote, lichte gemeenschappelijke ruimte waar u medebewoners kunt ontmoeten. Elke residentie beschikt over een eigen wassalon. U kunt ook gebruikmaken van de gemeenschappelijke ruimtes van het nabijgelegen woonzorgcentrum, zoals de leesruimte of de gezellige cafetaria “Bar 9”. Alles is ingericht met kwalitatief en stijlvol meubilair en geeft een warme, huiselijke sfeer.

Er is 24 uur op 24 permanentie van een verpleegkundige uit ons eigen zorgteam, die bereikbaar is via het noodoproepsysteem. Wij kunnen u ook zorg verlenen op maat. Hebt u op een bepaald ogenblik toch nood aan een tijdelijk of permanent verblijf in het woonzorgcentrum, dan geniet u voorrang. Voor een maximaal comfort kunt u een beroep doen op verschillende restaurant- en hotelformules tot en met een all-informule waarmee we al uw zorgen uit handen nemen.

Elke dag bereidt onze chef-kok lekkere verse maaltijden in eigen keuken, daarbij wordt ook rekening gehouden met uw dieet. U kunt hiervan vrijblijvend gebruikmaken wanneer u dat wenst of kiezen voor een van onze voordelige restaurantformules.U kunt bij ons ook naar de kapper, de pedicure, gymnastiek volgen in de kineruimte of gebruikmaken van een van de diverse leefruimtes en de mooi aangelegde tuin. U en uw familie zijn natuurlijk ook altijd welkom in onze gezellige cafetaria “Bar 9”.Wie dat wenst, kan gratis deelnemen aan het ruime aanbod van activiteiten. Elke dag valt er iets anders te beleven. Elke dag is een nieuwe dag.

Voor meer foto's, zie onze website: www.sintlenaartshof.be

Aantal serviceflats (in complex): 
44
Erkende assistentiewoning door agentschap Zorg & Gezondheid: 
JA
Informatie over de flats: 
Volwaardige keuken
Inbouwkasten aanwezig
Telefoonaansluiting
Internetaansluiting
Huisdier toegelaten
Roken toegelaten op eigen serviceflat
Diensten: 
Eigen Traiteursdienst/keuken
Ontbijt, middag- en avondmaal mogelijk
Bediening op kamer
Eigen interne krant
Onthaalbrochure
Kapsalon / kapper ter plaatse
Lichaamsverzorging (manicure/pedicure,...tegen betaling)
Klusjesdienst (betalend)
Animatie
Toegankelijkheid: 
Invalide personen (rolstoeltoegankelijk)
Valide personen
Ligging / omgeving: 
Rustige omgeving
Park en/of tuin (meer dan enkel terras)
Infrastructuur: 
Gemeenschappelijke ruimte (TV/ontspanning)
Gemeenschappelijk terras
Cafetaria bezoekers
Parking bewoners (al dan niet extra te betalen)
Parking bezoekers
Hobby-atelier
Rokersruimte / fumoir
Fitness- of sportruimte
Oppervlakte 1-persoons flats: 
52m²-94m²
Oppervlakte 2-persoons flats: 
52m²-94m²
Oppervlakte sanitaire cel / badkamer: 
3m²-5m²
Oppervlakte terras (indien aanwezig): 
3m²-3m²
Deel deze pagina met anderen: 
Vraag vrijblijvend meer informatie aan Sint-Lenaartshof Assistentiewoningen: 

Andere serviceflats in de buurt ...

2320 Hoogstraten
  • Te koop
5
Vanaf € 250.200
Vanaf € 250.200
Onmiddellijk beschikbaar
1
2980 ZOERSEL
  • Te huur
1
Vanaf € 29,03 per dag
Vanaf € 29,03 per dag
Onmiddellijk beschikbaar
1
2242 Pulderbos
  • Te huur
  • Te koop
2
1
Vanaf € 42,00 per dag
Vanaf € 42,00 per dag
Vanaf € 240.080
Vanaf € 240.080