GAW KLEYN MEIR 18 serviceflats te huur in 2390 Malle

Brechtsesteenweg 89, 2390 Malle
1-kamer flats te huur vanaf € 1.082/maand

Groep van AssistentieWoningen Kleyn Meir beschikt over 18 aangename en ruime woongelegenheden met aangepaste voorzieningen en dienstverlening. Je woont zelfstandig en regelt je eigen leven. je kan in geval van nood kan je beroep doen op de zorgassistentie.

De assistentiewoningen zijn een woonvorm voor alleenstaande ouderen en ouderen - echtparen die zelfredzaam zijn. U kan beroep doen op thuiszorgdiensten zoals bijvoorbeeld: thuisverpleging, poetsdienst, gezinshulp,...

Elke assistentiewoning omvat een inkomhal, een ruime living, slaapkamer met badkamer (douche, toilet, wastafel), keuken en bergplaats, oproepsysteem met spraak. U beschikt ocer de mogelijkheid tot aansluiting van de tv, telefoon, internet.

U kan gebruik maken van de gezellige zithoeken, het zonneterras dat per verdiep is voorzien en van de prachtige groene wandelomgeving, een zaaltje waar u mits reservatie gebruik van kan maken, staat ter beschikking voor speciale gelegenheden.

De belangrijkste troeven van Kleyn Meir zijn: een ruime woonomgeving afgestemd op ouderen, met alle nodige comfort, veiligheid, kansen tot sociaal contact, onmiddelijke nabijheid van zorgverlening in geval van nood.

Van harte welkom!

 

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Malle