Vivalto Home

De belangrijkste missie van Vivaltohome is het ontwikkelen van kleine structuren voor een optimale duurzaamheid. Op die manier kunnen wij beter voldoen aan de behoeften van de bewoners en kunnen wij beantwoorden aan de normen van de federale en regionale overheidsinstanties. Vivalto Home baseert zich op de expertise van deze medewerkers en partners die zijn erkend in hun sector om hun knowhow op te bouwen.

Met onze algemene doelstellingen willen we het welzijn van de bewoners garanderen, een motiverende werksfeer bieden binnen een verzorgings-, hotel- en logistiek team en wij streven naar een optimale veiligheid en comfort van onze bewoners.

Wij besteden heel bijzondere aandacht aan de menselijke aspecten van ons vak en aan het respect van onze bewoners. Dit komt tot uiting in de erkenning, hoffelijkheid en toewijding waarvan wij blijk geven tijdens onze dagelijkse werkzaamheden. Onze kernwoorden zijn respect, doelstellingen, stiptheid, hoffelijkheid, efficiëntie, realisatie, verantwoordelijkheid.