GAW Bonaerde (Eigen-Tijd) 29 serviceflats te huur in 8520 Kuurne

Doornenstraat 10 - 14, 8520 Kuurne
1-kamer flats te huur vanaf € 1.398/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 1.398/maand

Groep van Assistentiewoningen Bonaerde uit Kuurne (West-Vlaanderen)

De flatbewoners kunnen altijd genieten van de faciliteiten van het rusthuis Eigen-Tijd. In principe komen de verpleegkundigen en de zorgverleners niet op bezoek bij de flatbewoners tenzij bij een noodoproep. Indien het toch nodig is dat een verpleegkundige of andere hulp nodig is, kan dit gecoördineerd worden door de maatschappelijk werker van het rusthuis.

Het onderhoud van de gemeenschappelijke delen (gangen, liften, inkom, zitruimten, etc.) wordt uitgevoerd door het onderhoudspersoneel van het rusthuis en is inbegrepen in de ligdag. Het onderhoud van de flat is dat niet.

De Bonaerde I assistentiewoningen of assistentiewoningen zijn gebouwd volgens dezelfde architectuur als het rusthuis. Hoewel er een afzonderlijke ingang is voor de assistentiewoningen wonen de mensen, indien zij dat willen, ook deels in het rusthuis. De assistentiewoningen bewoners zijn volledig zelfstandig maar kunnen altijd meegenieten van de faciliteiten van het rusthuis, zoals de maaltijden, de activiteiten, de vergaderzaal, zit- en leefruimten, etc.

De flat bestaat uit een open keuken, een woonkamer, een slaapkamer, een badkamer met toilet, een douche en berging. De netto-oppervlakte van de flat is 50 m². De flat is instapklaar: TV flatscreen, gordijnen, geschilderd.

De Bonaerde II assistentiewoningen bevinden zich in een afzonderlijk gebouw. De appartementen zijn 56m² of 75m² en hebben allemaal een zuiders georiënteerd terras met zicht op de Leie. Ook hier zijn de bewoners volledig zelfstandig maar kunnen altijd meegenieten van de faciliteiten van het rusthuis zoals de maaltijden, de activiteiten, de vergaderzaal, zit- en leefruimten, etc. 

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Kuurne