Assistentiewoningen De Mouterij Haacht 32 serviceflats te huur in 3150 Haacht

Moermanshof 39, 3150 Haacht

Waarom zou ik willen wonen in De Mouterij ?

Een assistentiewoning, is dat iets voor mij of voor ons? Ben ik niet nog veel te jong? Is dat niet een soort rusthuis? Neen, wonen in een assistentiewoning is zelfstandig wonen. U neemt al uw beslissingen zelf en u wordt daarbij niet gecontroleerd in uw doen of laten. U wordt wel goed omkaderd om te kunnen terugvallen op alle mogelijke diensten die comfortabel ouder worden mogelijk maken in alle zelfstandigheid. 

Wat voor woningen bieden jullie aan? 

In Residentie De Mouterij, een prachtig project met 32 erkende assistentiewoningen in een groene oase kan u comfortabel en veilig ouder worden in een omgeving waar niets moet en alles mag.  Droomt u ervan om als actieve senior lang zelfstandig en in het groen te kunnen wonen? Dan biedt De Mouterij voor u misschien de oplossing.  Let wel, de dorpskern is op wandelafstand en dit geldt ook voor Aldi, Delhaize, apotheek en zoveel andere diensten die u dagelijks nodig hebt.  Hedendaagse architectuur in een rustige woonwijk met gemengde bewoning en veel rust, dicht bij de nodige winkels, een ware topligging dus.  

  • 32 erkende assistentiewoningen met 1 of 2 slaapkamers (met terras, tuinterras mogelijk) 
  • Groene residentiële omgeving nabij de dorpskern
  • Centraal gelegen, dicht bij alle voorzieningen (winkels) 
  • Op het gelijkvloers vind je de gemeenschappelijke ruimte en aparte lokalen voor zorgdiensten.

Wij bieden een brede waaier van diensten aan, op maat van uw leven. Zo bent u zeker dat u voor elke levensfase de juiste zorg en ondersteuning krijgt, op het moment en voor de periode dat u die nodig hebt

De assistentiewoningen in De Mouterij zijn één voor één erkend, conform de strenge wettelijke normen die opgelegd worden door de overheid. Zo kan u gerust zijn van een kwalitatieve dienst- en zorgverlening en van een toegankelijke, drempelluwe omgeving. In de erkende assistentiewoningen krijgt u de mogelijkheid om levenslang te wonen, in alle vrijheid.

Wilt u meer weten over assistentiewoningen De Mouterij? 
Interesse in onze overige troeven, beschikbaarheden en prijzen. 
Vul onderstaand formulier in, bel ons of neem een kijkje op onze website.  
U vindt alle gegevens hieronder terug.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Haacht