Assistentiewoningen Boortse 82 serviceflats te huur in 3190 Boortmeerbeek

Bredepleinstraat 81, 3190 Boortmeerbeek

Waarom zou ik willen wonen in Boortse?

Een assistentiewoning, is dat iets voor mij of voor ons? Ben ik niet nog veel te jong? Is dat niet een soort rusthuis? Neen, wonen in een assistentiewoning is zelfstandig wonen. 
U neemt al uw beslissingen zelf en u wordt daarbij niet gecontroleerd in uw doen of laten. U wordt wel goed omkaderd om te kunnen terugvallen op alle mogelijke diensten die comfortabel ouder worden mogelijk maken in alle zelfstandigheid. 

Wat voor woningen bieden jullie aan?      

Boortse is een uniek woonproject waar architectuur ten dienste staat van zorgeloos wonen. De 82 assistentiewoningen met 1 of 2 slaapkamers combineren zorg en hoogstaande materialen op een handige locatie. De grote ramen brengen buiten naar binnen. De overvloedige lichtinval laat u heerlijk ontwaken en u profiteert zo de hele dag van natuurlijk licht en een schitterend zicht op de groene omgeving.

De assistentiewoningen in Boortse zijn één voor één erkend, conform de strenge wettelijke normen die opgelegd worden door de overheid. Zo kunt u gerust zijn van een kwalitatieve dienst- en zorgverlening en van een toegankelijke, drempelluwe omgeving. In de erkende assistentiewoningen van Boortse krijgt u de mogelijkheid om in alle vrijheid te wonen.

Te voet, met de fiets, bus of auto: het centrum van Boortmeerbeek is altijd binnen handbereik. Terug thuis? Plaats uw fiets of auto in de fietsenstalling of op de parkeerplaatsen. Handig!   En wil u graag een indruk van onze residentie door middel van een virtueel bezoek ?  Kijk dan even op : https://360-tour.be/zorgbedrijfvlaanderen/serviceflatboortmeerbeek/

Wilt u meer weten over assistentiewoningen Boortse? 
Interesse in onze overige troeven, beschikbaarheden en prijzen. 
Vul onderstaand formulier in, bel ons of neem een kijkje op onze website.  
U vindt alle gegevens hieronder terug.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Boortmeerbeek