De Lork Gavere 39 assistentiewoningen te huur in 9890 Gavere

Kasteeldreef 32, 9890 Gavere
1-kamer flats te huur vanaf € 795/maand (*)
(*) prijs voor wooncomponent en (basis)diensten

Assistentiewoningen DE LORK uit Gavere (Oost-Vlaanderen) omvat 39 erkende assistentiewoningen. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

  • 39 goed uitgeruste flats – 4 verschillende types

Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners zich hier thuis voelen. U kiest het type flat dat het best bij u past en u richt die volledig in naar uw eigen voorkeur. Hier vindt u onze prijzen: https://delorkgavere.be/prijzen.

Wij kiezen resoluut voor 100% transparantie in ons prijzenbeleid, zodat u van tevoren steeds weet waar u aan toe bent en zodat er niet plots verborgen kosten opduiken die uw factuur de hoogte in jagen.

De Lork beschikt over vier types assistentiewoningen en we hanteren een dagprijs die afhankelijk is van de oppervlakte van de woning. De 24/7 noodpermanentie is daar standaard inbegrepen.

  • 24/7 permanentie

Weekdag of weekend, dag of nacht, dankzij het oproepsysteem op elke flat kunt u te allen tijde een beroep doen op de nodige hulp.

  • Uitstekende ligging

Binnen een straal van 500 meter bevinden zich een supermarkt, bakkerij, slagerij, apotheker, bibliotheek, het gemeentehuis en de post: alles wat u nodig heeft ligt dus binnen handbereik. Ook de brandweer en de politiediensten zitten vlakbij. De Lork bevindt zich in Gavere, een landelijke, groene gemeente in de aanloop naar de Vlaamse Ardennen en vlak bij de Schelde. Gavere is vlot bereikbaar (ook met het openbaar vervoer) door zijn ligging in de driehoek Gent-Oudenaarde-Deinze.

  • Extra aanbod diensten op maat

Wilt u af en toe meer ondersteuning, bijvoorbeeld van een traiteur, poetsvrouw, klusjesman, kapster aan huis…? Wij kunnen u in contact brengen met deze diensten.

  • Vrijwilligerswerking

Wekelijks gaat er een sociaal moment door voor onze bewoners, ondersteund door de vrijwilligerswerking. Wie dat wil, is van harte welkom op een bingo, liedjesnamiddag, gaan wandelen in de zon, samen naar een film/koers/... kijken in de polyvalente zaal, ...

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Gavere