De Lork Gavere 39 assistentiewoningen te huur in 9890 Gavere

Kasteeldreef 32, 9890 Gavere
1-kamer flats te huur vanaf € 1.008/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 1.345/maand

Assistentiewoningen DE LORK uit Gavere (Oost-Vlaanderen) omvat 39 erkende assistentiewoningen. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

  • 39 goed uitgeruste flats – 4 verschillende types

Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners zich hier thuis voelen. U kiest het type flat dat het best bij u past en u richt die volledig in naar uw eigen voorkeur. Hier vindt u onze prijzen: https://delorkgavere.be/prijzen.

Over de prijzen van assistentiewoningen bestaat vaak onduidelijkheid. Veelal worden dagprijzen geafficheerd waarin de 24/7 ondersteuning door zorgkundigen, verpleegkundigen of een woonassistent niet is inbegrepen, maar waarbij men die per definitie wel aanrekent bovenop de dagprijs. U moet dan zowel de wooncomponent als de zorgcomponent in rekening brengen wilt u tot de effectieve dagprijs komen. Dit geeft vaak een vertekend beeld van de ware kostprijs van een assistentiewoning.

Wij kiezen resoluut voor 100% transparantie in ons prijzenbeleid, zodat u van tevoren steeds weet waar u aan toe bent en zodat er niet plots verborgen kosten opduiken die uw factuur de hoogte in jagen.

De Lork beschikt over vier types assistentiewoningen en we hanteren een dagprijs die afhankelijk is van de oppervlakte van de woning. De 24/7 ondersteuning door een woonassistent is daarin standaard inbegrepen.

  • 24/7 permanentie

Weekdag of weekend, dag of nacht, dankzij het oproepsysteem op elke flat kunt u te allen tijde een beroep doen op ons verzorgend en verplegend personeel.

  • Uitstekende ligging

Binnen een straal van 500 meter bevinden zich een supermarkt, bakkerij, slagerij, apotheker, bibliotheek, het gemeentehuis en de post: alles wat u nodig heeft ligt dus binnen handbereik. Ook de brandweer en de politiediensten zitten vlakbij. De Lork bevindt zich in Gavere, een landelijke, groene gemeente in de aanloop naar de Vlaamse Ardennen en vlak bij de Schelde. Gavere is vlot bereikbaar (ook met het openbaar vervoer) door zijn ligging in de driehoek Gent-Oudenaarde-Deinze.

  • Zorg en een uitgebreid aanbod aan diensten op maat

Wilt u af en toe meer ondersteuning, bijvoorbeeld van een traiteur, poetsvrouw, klusjesman, kapster aan huis…? Dat kan.

  • Activiteiten en evenementen

We organiseren geregeld activiteiten voor onze bewoners. Wie dat wil, is van harte welkom op onze kaas- en wijnavond, gebruikersraad, ijsjesnamiddag, muziekoptredens, barbecue, of een van de vele andere evenementen.

Contacteer De Lork Gavere

Voor meer informatie, vul nu onderstaande formulier in en druk op verzenden.
Een medewerker of verantwoordelijke zal je vervolgens snel contacteren.
Indicates required field
We zenden je een kopie van je bericht via email met hierin alle nuttige contactinformatie
Door op verzenden te drukken, accepteer je onze privacy policy.

Contactgegevens voor
assistentiewoningen De Lork Gavere

Kasteeldreef 32, 9890 Gavere
Vermeld dat je dit nummer hebt gevonden op Woonzorgweb.be. Bedankt!

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Gavere