GAW De Dennen 45 serviceflats te huur in 2390 Malle

Nooitrust 18, 2390 Malle
1-kamer flats te huur vanaf € 939/maand

De assistentiewoningen van De Dennen zijn gelegen in het groen, omgeven door het prachtige Molenbos, in de schaduw van de uitgestrekte trappistenbossen van Westmalle, waar de rust u tegemoet komt.

Wij beschikken over 45 woningen, waarvan 6 studio’s. De woningen zijn ruim en licht, hebben een keuken, een woonruimte, een badkamer en een slaapkamer. U richt ze zelf in met uw eigen meubels, zodat u zich onmiddellijk ‘thuis’ kunt voelen. De terrassen hebben een schitterend uitzicht; het prachtige Molenbos, het aanpalend woonzorgcentrum of het gezellige binnenplein.

De woningen bevinden zich op een terrein met ruime parkeergelegenheid en heel veel groen.

In het gebouw is er een gezellige ontmoetingsruimte, een wassalon, een fietsenstalling, een zolderberging, ...

Om uw veiligheid te verzekeren, kan u 24 uur op 24 beroep doen op onze bevlogen zorgmedewerkers van het nabijgelegen woonzorgcentrum indien u in nood bent. Wij werken ook samen met de thuisverpleging, de huisarts en de specialisten om u medisch zo goed mogelijk te begeleiden.

Dagelijks kan u maaltijden bestellen, die ons keukenteam, onder het toezicht van onze top-chef met veel liefde en verse ingrediënten voor u klaarmaakt. 

U kan bij ons naar het kapsalon gaan, de pedicure aan huis laten komen, deelnemen aan de wekelijkse gymnastiek, wandelen op ons prachtige wandelpad  en u en uw familie zijn uiteraard ook zeer welkom in onze gezellige cafetaria.

Wie dat wenst, kan deelnemen aan de activiteiten die georganiseerd worden door ons team van animatoren (vb. winkeldienst, uitstap naar markt, paasontbijt, …).

Onze woonassistent komt driemaal per week bij u langs, om met u een praatje te slaan, u met raad en daad bij te staan over allerhande vragen, …
Ook op andere momenten kan u haar contacteren, en probeert zij uw leven hier zo zorgeloos mogelijk te maken.

Voor verdere informatie, foto’s of een bezoek:
Woonassistent Lieve Van Elsacker
lieve.vanelsacker@dedennenvzw.be
telefoon 03/380.15.30.
www.dedennen.be

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Malle