RESIDENTIE TER DORPE 90 assistentiewoningen te huur in 2980 ZOERSEL

Handelslei 292 - 298, 2980 ZOERSEL
1-kamer flats te huur vanaf € 862/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 1.112/maand

Residentie Ter Dorpe is gelegen aan de rand van het dorp van Sint-Anonius Zoersel.  Hierdoor kent zij een ideale ligging.  Alle winkels (Aldi, Colruyt, bakker, ...), horecazaken en andere faciliteiten (gemeentehuis, ziekenhuis, ...) zijn te voet bereikbaar en toch bevinden de flats zich op een mooi groen domein.  De flats baden in het licht en beschikken allemaal over een terrasje aan de tuinzijde.  Er bevindt zich een bushalte in beide richtingen vlak voor de deur.

In de flats bevinden zich verschillende oproeppunten dewelke 24 op 24 uur beantwoord worden door één van onze eigen medewerkers (zorgkundigen). Eén van onze zorgkundigen woont bovendien zelf op het domein zodat ook 's nachts zeer snel op een oproep kan gereageerd worden. Op het domein bevindt zich ook een bureel dat tijdens de weekdagen geopend is van 09.30 tot 15.30 uur.  

Dankzij haar ideale ligging, een prima prijs/kwaliteitsverhouding en goede service heeft de residentie vele aanvragen.  Tijdig inschrijven is dan ook aan te raden.  Dit is kosteloos en volledig vrijblijvend.  

In totaal zijn er 90 assistentiewoningen; 

* Gebouw A (bouwjaar 2004) omvat 24 eenpersoonsflats (dagprijs 27 euro)

* Gebouw B (bouwjaar 2007) omvat 48 eenpersoonsflats en 12 tweepersoonsflat (resp. dagprijs 29 euro en 34,80 euro/dag)

* Gebouw C (bouwjaar 2015) omvat 20 eenpersoonsflats en 10 tweepersoonsflats (resp. 36 euro/dag en 42 euro/dag).  De flats in dit gebouw zijn volledig rolstoeltoegankelijk en ongeveer 10 m² ruimer dan de flats in gebouw A en B.  Gezien dit gebouw pas in mei/juni opgeleverd wordt, zijn hier momenteel nog enkele flats beschikbaar.  Voor de bestaande flats is er een wachtlijst.  Verhuizen binnen de residentie is altijd mogelijk.

Deze dagprijzen zijn inclusief nutsvoorzieningen (water, electriciteit, verwarming), beantwoorden van alle noodoproepen, administratieve en sociale bijstand op het bureel, .... 

Warme maaltijden (soep-hoofdgerecht-dessert) worden dagelijks warm geleverd door een traiteurdienst.  De prijs voor een warme maaltijd is 8,5 euro.  De maaltijd wordt door onze medewerkers op de flat geserveerd. De maaltijdservice is volledig vrijblijvend.   

Er wordt op regelmatige tijdstippen animatie georganiseerd.  Zo is er de wekelijkse bingonamiddag op donderdag alsook op regelmatige tijdstippen zijn er ook andere evenementen (quiz, optredens, ...).  De groentenwagen van Peeters-Govers komt wekelijks langs op het domein.

Onze flats zijn uitsluitend te huur.  

Op het domein, aan de straatzijde, bevindt er zich nog een oude historische hoeve waarin tot einde 2014 onze rusthuiskamers waren ondergebracht. Dit gebouw wordt weldra omgevormd naar enkele bijkomende exclusieve flats. 

Een flatje bezichtigen kan steeds na afspraak.

 

Ligging & omgeving

  • Ligging binnen centrum
  • Rustige omgeving
  • Openbaar vervoer op wandelafstand
  • Park en/of tuin (meer dan enkel terras)
  • Ziekenhuis op minder dan 1km
    • Winkels op wandelafstand

Contacteer RESIDENTIE TER DORPE

Voor meer informatie, vul nu onderstaande formulier in en druk op verzenden.
Een medewerker van RESIDENTIE TER DORPE zal je vervolgens snel contacteren.
Indicates required field
We zenden je een kopie van je bericht via email met hierin alle nuttige contactinformatie
Door op verzenden te drukken, accepteer je onze privacy policy.

Contactgegevens voor
assistentiewoningen RESIDENTIE TER DORPE

Handelslei 292 - 298, 2980 ZOERSEL
Vermeld dat je dit nummer hebt gevonden op Woonzorgweb.be. Bedankt!

Meer assistentiewoningen in de omgeving van ZOERSEL