Sint-Anna woonzorgcentrum in Eernegem

Westkerkestraat 66
8480 Eernegem
Dagprijs 1-persoonskamer: 
Vanaf € 54,78 per dag

Woonzorgcentrum Sint-Anna in Eernegem beschikt over 80 woongelegenheden. Ouderen (65+) uit de regio van Bekegem, Eernegem en Ichtegem kunnen er terecht voor een belevingsgerichte zorgen en diensten. Voorrang wordt gegeven aan bejaarden met een hoge graad van zorgbehoevendheid en/of dementie. In het woonzorgcentrum vind je het centrum voor kortverblijf Sint-Anna, dat 3 woongelegenheden telt. Op deze site is eveneens de groep van assistentiewoningen Sint-Anna gelegen. Deze groep telt 17 flats die over 1 beschikken. De overige 2 flats beschikken over 2 slaapkamers met een ruim terras. Alle flats zijn rolstoeltoegankelijk en beschikken over een mooie en praktische ingerichte keuken.  De doucheruimte met toilet is rechtstreeks verbonden met de slaapkamer.

Meer informatie vind je op: www.curando.be

Vind woonzorgcentrum Sint-Anna ook op: https://www.facebook.com/pages/category/Local-Service/Curando-Noord-343271496525790/ 

Verblijfstypes: 
Woonzorgcentrum
Serviceflats/assistentiewoningen
Centrum voor kortverblijf
Kortverblijf mogelijk
Erkenningsnummers: 
ROB
RVT
Serviceflats/assistentiewoningen
Deel deze pagina met anderen: 
Vraag vrijblijvend meer informatie aan Sint-Anna: 
Neem telefonisch contact op: 

Eigenaar of beheerder?

Als u eigenaar of beheerder bent, dan kunt u zich nu registreren voor gratis tools waarmee u uw profiel kunt verbeteren en nieuwe bewoners mee kunt aantrekken. Contacteer ons.

Andere rusthuizen in de buurt ...

Onmiddellijk beschikbaar
1
8480 ICHTEGEM
7
Vanaf € 74,19 per dag
Vanaf € 73,92 per dag
Onmiddellijk beschikbaar
1
8400 Oostende
6
Vanaf € 65,70 per dag
Vanaf € 65,70 per dag