NIEUW - De Bottelarij woonzorgcentrum in KORTEMARK

Brouwersplein 1
8610 KORTEMARK
51.029480000000, 3.043207000000

NIEUW: Residentie De Bottelarij in Kortemark

Een warme thuis

In het centrum van Kortemark, op de site van de voormalige Brouwerij Louwaege, vind je residentie De Bottelarij met een woonzorgcentrum en assistentie-woningen. Uniek, want ongeacht jouw behoefte aan ondersteuning of zorg, kan je blijven wonen in je vertrouwde omgeving. In een bruisende buurt, in het centrum van Kortemark, met alle winkels in de onmiddellijke omgeving.

De Bottelarij is een residentie van zorggroep Orpea, een referentie in de begeleiding en opvang van zowel autonome als zorgbehoevende senioren. De residentie telt 31 kamers in het woonzorgcentrum en 30 assistentiewoningen: comfortabele flats waar extra zorg en diensten op maat mogelijk zijn. Ons team werkt dagelijks aan een bruisende en huiselijke sfeer, waar bewoners zich snel thuis voelen. 

Lekker tafelen

Residentie De Bottelarij heeft een eigen brasserie en biedt dezelfde diensten als een hotel. Alle gerechten worden met zorg bereid door onze chef-kok en zijn team, op basis van gezonde en gevarieerde recepten. Uiteraard houden we ook rekening met de dieetvoorschriften. Zo wordt elke maaltijd ‘heerlijk genieten’. Zin in koffie met gebak of een ijsje? Ook hiervoor kan je terecht in onze brasserie. Onze brasserie zorgt voor leuke ontmoetingen op elk moment. 

Knusse kamers en gezellige leefruimtes in het woonzorgcentrum

In het woonzorgcentrum beschikt elke resident over een eigen kamer met basismeubilair (hoog-laag bed, nachtkastje, tafeltje, …). Om een vertrouwde omgeving te creëren, mogen de bewoners kleine meubels en decoratievoorwerpen meebrengen. Familie en vrienden ontvangen kan op de kamer. Maar ook de gezellige leefruimtes en de toegankelijke brasserie zijn ideaal om mensen te verwelkomen.

Verblijfstypes: 
Woonzorgcentrum
Serviceflats/assistentiewoningen
Het centrum is toegankelijk voor: 
Invalide personen
Semi-validen
Valide personen
Informatie over de ligging / omgeving: 
Ligging binnen centrum
Welke infrastructuur biedt het centrum aan?: 
Cafetaria bezoekers
Erkenningsnummers: 
ROB
Serviceflats/assistentiewoningen
Groep: 
Deel deze pagina met anderen: 
Vraag vrijblijvend meer informatie aan NIEUW - De Bottelarij: 
Neem telefonisch contact op: 

Eigenaar of beheerder?

Als u eigenaar of beheerder bent, dan kunt u zich nu registreren voor gratis tools waarmee u uw profiel kunt verbeteren en nieuwe bewoners mee kunt aantrekken. Contacteer ons.

Andere rusthuizen in de buurt ...

Onmiddellijk beschikbaar
1
8480 ICHTEGEM
7
1
Vanaf € 69,86 per dag
Vanaf € 69,59 per dag
Onmiddellijk beschikbaar
1
8800 Roeselare
0
Onmiddellijk beschikbaar
1
8850 Ardooie
8
Vanaf € 72,09 per dag
Vanaf € 72,09 per dag