Zorg Leuven Thuiszorg Thuiszorg in Wilsele, Kessel Lo, Leuven, Heverlee

Andreas Vesaliusstraat 10 bus 3
3000 Leuven

Mogelijkheden tot vergoeding

50.875267300000, 4.707984700000

Thuiszorg Zorg Leuven biedt hulp-aan-huis. Indien de aanvrager of zijn omgeving, wegens ziekte, ouderdom of een handicap, niet meer in staat is huishoudelijke taken uit te oefenen en/of zichzelf te verzorgen kan gezinszorg, poetshulp, maaltijden aan huis of klusjesdienst hulp bieden.Iedere inwoner van Leuven kan er een beroep op doen, maar Zorg Leuven geeft voorrang aan de maatschappelijk meest kwetsbare personen. Thuiszorg kan zowel een preventief, herstellend als verzorgend karakter hebben. Ze wil de aanvrager zo lang mogelijk thuis laten wonen.

De prijs hangt af van inkomen en de gezinstoestand en wordt berekend op basis van een wettelijke bijdrageschaal. Zorg Leuven biedt ook poetshulp via het systeem van dienstencheques.

Gezinszorg omvat persoonlijke zorg, ondersteuning en hulp in het huishouden: hulp bij het wassen en het aankleden, begeleiding bij bezoeken aan de dokter, kapper of pedicure, maaltijden klaarmaken, afwas, wassen, strijken en dergelijke.

Kraamzorg: wil je ronduit genieten van die eerste momenten met je baby? Vraag dan kraamzorg aan. Wij bieden jou en je gezin wat rust en ondersteuning na je bevalling. Onze professioneel opgeleide kraamverzorgenden komen aan huis om zowel jou als je gezin te helpen. We helpen je zoals jij het zelf wil.

De mensen van de poetsdienst helpen de bewoonde delen van de woning te onderhouden. Poetshulp wordt aangeboden op weekdagen, zowel in de voor- als namiddag. De maatschappelijk werker beslist op basis van jouw noden over de frequentie en het tijdstip.

Maaltijden aan huis worden geleverd op maandag, woensdag en vrijdag tussen 8 uur en 15u30. Elke maaltijd bestaat uit soep, een hoofdschotel en een dessert. U heeft dagelijks de keuze tussen drie hoofdgerechten. Dieetmaaltijden en afwerking van de voeding (vb. gemalen) worden aangepast aan ieders behoefte.

De gerechten zijn kant-en-klaar en dienen enkel op temperatuur te worden gebracht in de microgolfoven. Zorg Leuven werkt hiervoor samen met Sodexo.

Op de klusjesdienst kan je een beroep doen voor tuinonderhoud, loodgieterij, metselwerken, schrijnwerkerij, elektriciteitswerken, verven en behangen, verhuizen, klussen rond veiligheid en comfort. Zorg Leuven werkt hiervoor samen met Wonen en Werken vzw en met IGO.

Thuisverpleging & - zorg: 
Gezinszorg
Kraamzorg
Diensten aan huis: 
Boodschappen doen
Klusjesdienst
Maaltijden bereiden (koken)
Poetshulp (huishouden)
Wassen en strijken
Overige diensten: 
Maaltijden aan huis
Oppashulp
Thuiszorg organisatie: 
Deel deze pagina met anderen: 
Vraag vrijblijvend meer informatie aan Zorg Leuven Thuiszorg: 

Wenst u graag uw thuiszorg (dienstencheque) organisatie gratis toe te voegen? Laat het ons weten! CONTACTEER ONS HIER

Andere thuiszorg aanbieders in de buurt ...

Geen bijkomende kosten, Een kantoor dicht bij jou thuis, Een persoonlijke aanpak, Thuishulp zonder zorgen
Brusselsestraat 113, 3000 Leuven
Dienstencheques mogelijk
Snel: Je kunt snel rekenen op een huishoudhulp of verzorgende., Betrouwbaar: We zorgen voor een vaste hulp, die goed opgeleid en verzekerd is., Flexibel: Extra zorg of hulp nodig? Wij regelen het op maat en afhankelijk van je zorgbehoefte!., Voor iedereen: Je hoeft geen klant te zijn bij Partena Ziekenfonds.
Naamsestraat 102, 3000 Leuven
Dienstencheques mogelijk
Medewerkers worden professioneel geselecteerd en begeleid, Een ervaren en betrouwbare organisatie, Familiehulp heeft een passie voor mensen, Voor iedereen die thuis ondersteuning nodig heeft
Martelarenlaan 6A, 3010 Leuven Kessel-Lo
Gespecialiseerd team, Persoonlijke aanpak, Manpower factureert geen bijkomende kosten, Jarenlange ervaring en expertise
Kolonel Begaultlaan 1a, 3012 Leuven
Dienstencheques mogelijk
Waaier van diensten, Medewerkers zijn deskundig opgeleid en betrouwbaar, Wij helpen je met plezier én op jouw maat, Bestaat al maar dan 55 jaar
Remylaan 4C, 3018 Wijgmaal
Inwonende zorgverlening, Op maat:1 zorgverlener voor 1 zorgvrager, Administratieve omkadering , Persoonlijke opvolging
Beverlosesteenweg 288, 3583 Paal