Zorg Leuven - Thuiszorg

 

Thuiszorg Zorg Leuven biedt hulp-aan-huis. Indien de aanvrager of zijn omgeving, wegens ziekte, ouderdom of een handicap, niet meer in staat is huishoudelijke taken uit te oefenen en/of zichzelf te verzorgen kan gezinszorg, poetshulp, maaltijden aan huis of klusjesdienst hulp bieden.
Iedere inwoner van Leuven kan er een beroep op doen, maar Zorg Leuven geeft voorrang aan de maatschappelijk meest kwetsbare personen. Thuiszorg kan zowel een preventief, herstellend als verzorgend karakter hebben. Ze wil de aanvrager zo lang mogelijk thuis laten wonen.

De prijs hangt af van inkomen en de gezinstoestand en wordt berekend op basis van een wettelijke bijdrageschaal. Zorg Leuven biedt ook poetshulp via het systeem van dienstencheques.

Gezinszorg omvat persoonlijke zorg, ondersteuning en hulp in het huishouden: hulp bij het wassen en het aankleden, begeleiding bij bezoeken aan de dokter, kapper of pedicure, maaltijden klaarmaken, afwas, wassen, strijken en dergelijke.

Kraamzorg: wil je ronduit genieten van die eerste momenten met je baby? Vraag dan kraamzorg aan. Wij bieden jou en je gezin wat rust en ondersteuning na je bevalling. Onze professioneel opgeleide kraamverzorgenden komen aan huis om zowel jou als je gezin te helpen. We helpen je zoals jij het zelf wil.

De mensen van de poetsdienst helpen de bewoonde delen van de woning te onderhouden. Poetshulp wordt aangeboden op weekdagen, zowel in de voor- als namiddag. De maatschappelijk werker beslist op basis van jouw noden over de frequentie en het tijdstip.

Maaltijden aan huis worden geleverd op maandag, woensdag en vrijdag tussen 8 uur en 15u30. Elke maaltijd bestaat uit soep, een hoofdschotel en een dessert. U heeft dagelijks de keuze tussen drie hoofdgerechten. Dieetmaaltijden en afwerking van de voeding (vb. gemalen) worden aangepast aan ieders behoefte.

De gerechten zijn kant-en-klaar en dienen enkel op temperatuur te worden gebracht in de microgolfoven. Zorg Leuven werkt hiervoor samen met Sodexo.

Op de klusjesdienst kan je een beroep doen voor tuinonderhoud, loodgieterij, metselwerken, schrijnwerkerij, elektriciteitswerken, verven en behangen, verhuizen, klussen rond veiligheid en comfort. Zorg Leuven werkt hiervoor samen met Wonen en Werken vzw en met IGO.

Onze diensten

 • Gezinszorg
 • Kraamzorg
 • Boodschappen doen
 • Klusjesdienst
 • Maaltijden bereiden (koken)
 • Poetshulp (huishouden)
 • Wassen en strijken
 • Maaltijden aan huis
 • Poetsdienst
 • Dienstencheques
 • Maaltijden aan huis
 • Oppashulp

Contacteer Zorg Leuven - Thuiszorg

Voor meer informatie, vul nu onderstaande formulier in en druk op verzenden.
Een medewerker van Zorg Leuven - Thuiszorg zal je vervolgens snel contacteren.
Indicates required field
We zenden je een kopie van je bericht via email met hierin alle nuttige contactinformatie
Door op verzenden te drukken, accepteer je onze privacy policy.
Andreas Vesaliusstraat 10 bus 3, 3000 Leuven
Vermeld dat je dit nummer hebt gevonden op Woonzorgweb.be. Bedankt!

Meer thuiszorg kantoren in de omgeving van Leuven

KORIAN HOME CARE - Kantoor Rijmenam

Korian Home Care - de nieuwe naam voor OTV Home Care - is een onafhankelijke en bloeiende thuiszorgorganisatie, actief in verschillende regio’s in Vlaanderen. Onze organisatie biedt thuiszorg aan…

Dienstencheques mogelijk
Dit thuiszorg kantoor biedt diensten aan in Bonheiden, Sint-Katelijne-Waver, Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Putte