Serviceflatgebouw Moderato 26 serviceflats in 8930 Menen

Volkslaan 304, 8930 Menen

Assistentiewoningen Moderato uit Menen (West-Vlaanderen) heeft een capaciteit van 26 flats, waarvan 3 met 2 slaapkamers, gelegen in de Volkslaan 304 te Menen, in de onmiddellijke nabijheid van het lokaal dienstencentrum Allegro en het woonzorgcentrum Andante en op wandelafstand van een bushalte en het Serge Bertenpark. 

In de energiezuinige assistentiewoning vind je alle modern comfort zodat je er aangenaam maar vooral ook veilig kan wonen. De ruime living biedt heel veel natuurlijk licht door de grote schuiframen. In de halfopen keuken, uitgerust met een kookplaat met ingebouwde beveiliging, een dampkap, koelkast en diepvries ga je met plezier aan de slag! Er is ook ruimte voor het installeren van een eigen vaatwasmachine, indien gewenst.

Zowel in de aanpalende berging als in de badkamer vind je de voorzieningen voor het eventueel plaatsen van een eigen wasmachine en droogkast. De elektrische rolluiken in de living en de slaapkamer zijn moeiteloos te bedienen en de airco in de slaapkamer zorgt zelfs tijdens de warme zomerdagen voor een goede nachtrust. 

Of geniet nog even op het balkon (met kleine buitenberging) dat zowel vanuit de living als vanuit de slaapkamer bereikbaar is. In de aangepaste badkamer met antislipvloer, instapdouche met douchezitje, lavabo, toilet met handgrepen en noodknop is de veiligheid maximum gegarandeerd.  

Via een noodoproepsysteem kan zowel overdag als ’s nachts een beroep gedaan worden op gekwalificeerd personeel van een woonzorgcentrum. In de gemeenschappelijke leefruimte is er mogelijkheid om anderen te ontmoeten en activiteiten te organiseren.

De Kandidaat bewoner moet minimum 65 jaar zijn. Er zijn geen inkomensvoorwaarden (zowel iemand met een hoog als een laag inkomen kan zich kandidaat stellen) en geen eigendomsvoorwaarden.

Contacteer ons voor meer informatie.
 

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Menen