Serviceflat te koop in Residentie 'T Zout 1 assistentiewoning te koop in 8670 Koksijde

Koninginnelaan 100 201, 8670 Koksijde
2-kamer flat te koop vanaf € 400.000

Op zoek naar een mooie assistentiewoning vlakbij het strand? Neem dan zeker contact op via onderstaand contactformulier of via TEL op 0476 39 43 68

Wij bieden een assistentiewoning te koop aan in residentie 'T Zout in Koksijde (Sint-Idesbald).

't Zout is een uniek wooncomplex van assistentiewoningen in Sint-Idesbald, tussen het schitterende centrum van het stadje en de zee. De erkende assistentiewoningen van ’t Zout combineren een uitmuntende afwerking en een kwalitatief dienstenpakket.

Deze serviceflats werden gebouwd in 2019 en voldoen aan alle comfort en energienormen; aanwezigheid zonnepanelen, luchtventilatiesysteem etc.

Aanwezigheid van alle faciliteiten; fitnessruimte, wellnessruimte, restaurant, binnentuin met ruim terras, verschillende diensten ( aanwezigheid hulpverlening, internet, gebruik en onderhoud van de gemeenschappelijke delen, maaltijden etc.).

Deze serviceflat bevindt zich op de tweede verdieping met een zonnig terras van maar liefst 46m²! U komt binnen via de ruime inkomhal die leidt naar de open keuken met leefruimte. Deze serviceflat heeft twee slaapkamers (89m²), twee toiletten, badkamer met douche met de nodige voorzieningen voor minder mobiele mensen, volledig geïnstalleerde keuken, elektrische rolluiken etc. Ook interessant als investering.

Contacteer nu voor een vrijblijvend bezoek.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Koksijde