Residentie Steen 32 serviceflats te huur in 1820 Steenokkerzeel

Mulslaan 34, 1820 Steenokkerzeel
1-kamer flats te huur vanaf € 767/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 889/maand

NIEUWE SSISTENTIEWONINGEN TE HUUR: RESIDENTIE STEEN (Steenokkerzeel) - 80% VERHUURD! 
Steenokkerzeel verwelkomt in de Mulslaan een gloednieuwe residentie met 32 erkende assistentiewoningen, Residentie Steen.

In deze moderne residentie kunt u als 65-plusser in alle comfort wonen en krijgt u ondersteuning waar nodig, gewaarborgd door de ervaringsrijke zorgpartner AW PRO. De erkende assistentiewoningen hebben 1 of 2 slaapkamers en een privéterras, genieten van heel wat daglicht.
Dankzij de centrale ligging aan het gemeenteplein heeft u hier alles binnen handbereik: supermarkten, banken, eetgelegenheden, recreatiemogelijkheden en nog zoveel meer. Via de nabijgelegen invalswegen (E40 en E19) staat u bovendien in ongeveer een half uur in centrum Brussel of Antwerpen. 

Services op maat
Residentie Steen biedt voor elke levensgenieter wat wils: een ongelooflijk aanbod aan woon-, zorg- en comfortservices, verzorgd door de doorgewinterde zorgexpert AW PRO. Naarmate we een dagje ouder worden, kunnen we al eens wat hulp gebruiken bij dagelijkse klusjes en dat is exact wat AW PRO hier voor zijn rekening neemt. Neemt uw hulpvraag toe? Dan groeit de zorg van Residentie Steen met u mee. Zorgeloos en ondersteund wonen, het kan!

De erkende assistentiewoningen van Residentie Steen beschikken over een ruime oppervlakte (59-84 m2), 1 of 2 slaapkamers en elk een eigen terras (4,5-8,5 m2) en ondergrondse parkeerplaats. 

In de gemeenschappelijke ruimtes vinden de bewoners een verlengstuk van hun privéruimte. Ze kunnen er de andere bewoners ontmoeten in de lounge- en ontspanningsruimte of tot rust komen in de gemeenschappelijke binnentuin met moestuin. Dat Residentie Steen op duurzaam speelt, wordt niet enkel duidelijk door de moestuin waar iedereen eigen groenten kan telen.

Meer weten over dit unieke project? --> steen.awpro.be

Ook bereikbaar via info@awpro.be of telefonisch via 014 49 59 21

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Steenokkerzeel