Residentie Paepenbergh 36 serviceflats te huur in 1770 Liedekerke

Fabrieksstraat 148, 1770 Liedekerke
1-kamer flats te huur vanaf € 994/maand

De serviceflats van "Residentie Paepenbergh" zijn rustig gelegen nabij het centrum van Liedekerke. U bevindt zich op wandelafstand van de openbare diensten en tal van winkels. De serviceflats zijn ook vlot te bereiken met het openbaar vervoer.

Het serviceflatgebouw is geopend sinds 2012 en telt 36 flats. De flats staan open voor zowel echtparen als alleenstaanden. Alle flats bestaan uit een inkomhal, een ruime woonkamer, een volledig ingerichte keuken, een slaapkamer, een badkamer met instapdouche, 2 bergingen (1 in de flat en 1 in de kelderverdieping), een domoticasysteem met noodoproepsysteem 24u/24u en een groot individueel terras. Het gebouw telt 2 verdiepingen en heeft een ondergrondse parkeergarage voor 21 wagens. Er is een gemeenschappelijke huisvuilberging, een wasserette, een fietsenberging en hier en daar zijn er zithoekjes ingericht. Daarnaast is er ook een ontspanningsruimte waar u gezellig kan samenzitten met medebewoners of familie.

Samen met de bewoners en vrijwilligers organiseren we regelmatig een bingonamiddag, genieten we van de gezonde buitenlucht in de tuin met een petanquebaan, bakken en smullen we samen wafels en in de zomer schuiven we samen aan voor de barbecue.

Bent u op zoek naar een eigen woning waar vrijheid, veiligheid, ondersteuning en sociaal contact centraal staan, dan heten wij u van harte welkom in onze serviceflats!

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Liedekerke