Assistentiewoningen KEYHOF 30 serviceflats te huur in 3040 Huldenberg

Stroobantsstraat 75 A, 3040 Huldenberg
1-kamer flats te huur vanaf € 1.330/maand
 • Assistentiewoningen Keyhof in Huldenberg

Onze assistentiewoningen bieden u autonomie en comfort met zekerheid van zorg en ondersteuning waarover u zelf beslist. Dat alles dankzij de nabijheid van het woonzorgcentrum en de garantie van een aangepast zorgtraject bij Woonzorgnet-Dijleland.

 • ZO veel wooncomfort

De flats zijn voorzien van alle wooncomfort. Ze zijn stijlvol afgewerkt met duurzame, kwaliteitsvolle materialen en voldoen aan de recentste erkennings- en toegankelijkheidsnormen van de Vlaamse Overheid. Bezorgdheden over onderhoud van je woning hoeven niet langer en alle comfort is binnen handbereik.

 • Gemiddelde oppervlakte: 70m²
 • Gezellige zithoek en eetruimte met grote raampartijen
 • Volledig uitgeruste keuken
 • Aangename slaapkamer
 • Eigentijdse badkamer
 • Berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast
 • Ruim terras
 • Gastentoilet
 • Optimale toegankelijkheid: drempelluw, maximale bewegingsvrijheid
 • Groot ruimtegevoel
 • Domotica met een oproepsysteem, een ‘alles-uit’ knop, video-parlofonie
 • Parkeermogelijkheid en laadpunten voor de elektrische fiets

Samen wonen met je zorgbehoevende partner

Zelfstandig wonen met je zorgbehoevende partner: dankzij goede afspraken met diverse diensten, maken we dit voor jullie mogelijk. Zo kunnen jullie samenwonen en ondanks de zorgen toch blijven genieten.

Op adem komen

Naast het permanent verblijf bieden wij ook een warme thuis aan voor wie er even tussenuit wil of voor wie wil komen kennismaken. De bemeubelde flat geeft je gedurende een korte periode alle comfort die je nodig hebt. 

Zelfstandig wonen met een beperking

Een fysieke, visuele of verstandelijke beperking hoeft wonen in een eigen flat niet in de weg te staan. We helpen mensen met een beperking hun wens tot zelfstandig wonen waar te maken. Neem contact met ons op en wij zoeken samen een oplossing.

 • Zelfstandig, Zorgeloos & Zeker

Zelfstandig

Wonen in Assistentiewoningen Keyhof betekent zelfstandig wonen, met alle comfort bij de hand. Hier kan je gewoon jezelf zijn en de dingen beleven die je voldoening geven. Volgens je eigen wensen en waarden en met het voordeel dat hoognodige zorg altijd dichtbij is, zet je het leven verder zoals je dat gewend bent.

Zorgeloos

Wonen in Assistentiewoningen Keyhof maakt het leven zorgelozer. Met professionele zorg 24u/24u in de nabijheid kan je onbekommerd van het leven blijven genieten. Daarnaast staat een waaier van optionele diensten voor jou klaar die het leven aangenamer maken.

Zeker

Als je zorgwensen veranderen, geniet je voorrang op het brede woonzorgaanbod van Woonzorgnet-Dijleland. Of het nu gaat over een tijdelijke  herstelperiode in kortverblijf, een dag in het dagcentrum of een langdurig verblijf in één van de woonzorgcentra, we zoeken altijd samen met jou naar de beste oplossing en dat is een geruststellende gedachte.

 • Ontdekken & Ontmoeten

Ontdekken

Actief leven, blijven doen en ontdekken, dat is de kunst van gelukkig ouder worden. Buiten nodigt de groene omgeving uit voor een wandeling of fietstocht. Binnen wacht een divers activiteitenprogramma. Wij hebben alles in huis om in te spelen op jouw interesses en op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden.

Ontmoeten

De gloednieuwe brasserie nodigt uit om mensen te ontmoeten. Hier is er ruimte en tijd om samen te tafelen, te keuvelen of te genieten van een hapje en een drankje. Buren, vrienden, familie, kinderen en kleinkinderen… iedereen is welkom.

Dienstverlening en de wooncoach

Externe hulp dien je zelf te organiseren. De wooncoach begeleidt je wel in de zoektocht naar de juiste ondersteuning en dienstverlening. Zij helpt je bij de inschakeling van poetshulp, gezinszorg en/ of thuisverpleging. Externe diensten kunnen in gezamenlijk overleg opgestart of opgedreven worden. Professionele adviesverlening over allerhande thema's staat ook voor jou klaar.

Naast de permanentie via het noodoproepsysteem, de crisis- en overbruggingszorg kan je desgewenst beroep doen op een breed pakket van diensten en faciliteiten. Verder is er elke middag de mogelijkheid om een warme maaltijd te nuttigen in de brasserie. Een afspraak bij de kapper, pedicure of manicure maak je ter plaatse, tegen betaling. Een lunchpakket, een klusjesdienst voor kleine herstellingen, zijn een greep uit het extra aanbod.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Huldenberg