HENRI JASPAR erkende assistentiewoningen te huur/te koop in Kraainem

Brusselsesteenweg 304
1950 Kraainem
50.821750000000, 4.491961000000

Residentie Henri Jaspar in Kraainem: Luxueuze assistentiewoningen omgeven door het Zoniënwoud

Residentie Henri Jaspar is een hoog kwalitatief project met karakter. In dit monumentale gebouw zijn 34 luxueuze assistentiewoningen ingericht en tal van accommodaties zoals een lounge, een brasserie en een fitnessruimte. Ook een conciërgewoning werd voorzien. 

Cultureel erfgoed

Omwille van de architecturale waarde is het gebouw geïnventariseerd als cultureel erfgoed. De renovatie gebeurde dan ook met respect voor de unieke bouwstijl, met de ambitie om van Henri Jaspar een icoon te maken. Henri Jaspar heeft hiervoor alle troeven in huis: een klassevolle uitstraling, de ervaring en kennis van Meridia en dat alles op een absolute topligging. De residentie ligt namelijk in een natuurpark dat grenst aan het Zoniënwoud. Bewoners genieten hierdoor van 4.400 hectare groen om in te wandelen, te fietsen, te picknicken,… En dat niet alleen, ook Brussel en Tervuren met Het Koninklijke museum voor Midden-Afrika zijn vlakbij.  

Henri Jaspar heeft een grote variatie aan woningtypes. De bewoonbare oppervlakte van de flats varieert tussen 64m²  en 131m².  Elke woning beschikt telkens over één of twee slaapkamers, een ruime badkamer en een woonruimte met zithoek. Daarnaast genieten de meeste assistentiewoningen van een terras en een privatieve opbergruimte. Een extra berging en een ondergrondse parking zijn optioneel. 

Tussen stad & natuur 

Henri Jaspar combineert het gemak van dichtbij de stad te wonen en een gevoel van ruimte en groen. De weidse buitenomgeving geeft zuurstof in een oase van rust. De ligging van de residentie is uitstekend. Het complex bevindt zich in een rustige en residentiële wijk, maar toch zijn de luchthaven van Zaventem, de stad Brussel en tal van invalswegen naar Antwerpen - Mechelen - Leuven - Luik - Namen - Charleroi - Brugge en Gent nabij. 

Services 

Henri Jaspar biedt de mogelijkheid om zelfstandig te wonen waarbij uw comfort en veiligheid maximaal ondersteund worden, o.a. door een oproepsysteem. Daarnaast verzekeren we – waar nodig – zorgondersteuning via thuisverpleging.Een sitemanager staat ter beschikking om u te helpen bij uw administratie, het organiseren van poetshulp of andere ondersteunende diensten. Heeft u geen zin om zelf te koken, dan kunt u terecht in de brasserie waar lekkere verse maaltijden geserveerd worden. 

Aantal serviceflats (in complex): 
34
Erkende assistentiewoning door agentschap Zorg & Gezondheid: 
JA
Informatie over de flats: 
Volwaardige keuken
Toegankelijkheid: 
Invalide personen (rolstoeltoegankelijk)
Valide personen
Ligging / omgeving: 
Park en/of tuin (meer dan enkel terras)
Infrastructuur: 
Gemeenschappelijke ruimte (TV/ontspanning)
Gemeenschappelijk terras
Cafetaria bezoekers
Restaurant bezoekers
Parking bewoners (al dan niet extra te betalen)
Parking bezoekers
Groep: 
Oppervlakte 1-persoons flats: 
74m²-124m²
Oppervlakte 2-persoons flats: 
74m²-124m²
Deel deze pagina met anderen: 
Vraag vrijblijvend meer informatie aan HENRI JASPAR: 
Neem telefonisch contact op: 

Andere serviceflats in de buurt ...

1970 WEZEMBEEK-OPPEM
  • Te huur
5
Vanaf € 45,00 per dag
Vanaf € 45,00 per dag
1150 Sint-Pieters-Woluwe
  • Te huur
  • Te koop
4
Vanaf € 50,00 per dag
Vanaf € 50,00 per dag
Onmiddellijk beschikbaar
1
3090 Overijse
  • Te huur
8
Vanaf € 24,90 per dag
Vanaf € 24,90 per dag

Zoek een serviceflat op postcode

Zoek serviceflats te huur of serviceflats te koop