ASSISTENTIEWONING TE HOEGAARDEN met optionele staanplaats in Residentie Brouwketel 1 assistentiewoning te koop in 3320 Hoegaarden

Frans Huonplein 2 B17, 3320 Hoegaarden
1-kamer flat te koop vanaf € 209.000

Assistentiewoning Te Koop in Residentie Brouwketel

Deze mooie assistentiewoning met 1 slaapkamer is vlakbij het centrum van Hoegaarden gelegen.

Residentie Brouwketel is er voor senioren die zelfstandig willen blijven wonen, maar wat extra hulp of ondersteuning nodig hebben. De 20 appartementen zijn aangepast aan de noden en behoeften van ouderen.  Met één druk op de knop kom je in gesprek en wordt er hulp geboden, dit de klok rond.

Je wordt bijgestaan door de woonassistent die de zorg binnen handbereik brengt.
In de ontmoetingsruimte kan je terecht voor een gezellige babbel of een activiteit

Elke woning is voorzien van alle modern comfort en een noodoproepsysteem. Door één druk op de knop kom je in gesprek en wordt er hulp geboden. Deze woning is rolstoel toegankelijk én aangepast aan de minder mobiele gebruiker: geen trappen of drempels, brede deuropeningen, handgrepen, inloopdouche.

Via het noodoproepsysteem biedt Brouwketel crisiszorg en overbruggingszorg, dag en nacht, 24 uur op 24. De woonassistent is vlot bereikbaar en brengt alle zorg binnen je bereik. Zoek je een kinesist of pedicure? Heb je hulp nodig bij het ochtendtoilet? Wil je een warme maaltijd bestellen? Heb je een klusje dat je zelf niet kan klaren? De woonassistent zoekt samen met jou naar een antwoord op je vragen.

Wil je meer weten over deze mooie assistentiewoning, om er zelf in te trekken of als investering. Maak een afspraak en we staan je graag bij.

Belangrijk is dat de prijs exclusief de parkeerplaats is, deze parkeerplaats heeft een meerprijs van € 15.000

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Hoegaarden