Assistentiewoningen Felix Brouwershof 69 serviceflats te huur in 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Dijk 38, 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Waarom zou ik willen wonen in Felix Brouwerhof?

Een assistentiewoning, is dat iets voor mij of voor ons? Ben ik niet nog veel te jong? Is dat niet een soort rusthuis? Neen, wonen in een assistentiewoning is zelfstandig wonen. U neemt al uw beslissingen zelf en u wordt daarbij niet gecontroleerd in uw doen of laten. U wordt wel goed omkaderd om te kunnen terugvallen op alle mogelijke diensten die comfortabel ouder worden mogelijk maken in alle zelfstandigheid. 

Met andere woorden: u kan gerust zijn en ten volle verder uw eigen leven leiden. U investeert nu in de dag dat u zorg nodig hebt, maar toch zelfstandig wil blijven wonen met uw eigen wensen, smaken, voorkeuren en in uw eigen vertrouwde ruime aangepaste woning. Een assistentiewoning lijkt misschien een keuze die op het eerste zicht veel geld kost, maar een tijdig aangepast wonen met de nodige omkadering voor moeilijkere periodes in het leven is de beste methode om juist een opname in een rusthuis (woonzorgcentrum) te vermijden.   

Wat voor woningen bieden jullie aan?         

Residentie Felix Brouwershof, gelegen in het hart van Onze-Lieve-Vrouw-Waver, biedt 69 wettelijk erkende assistentiewoningen te huur aan.

Alle assistentiewoningen zijn erkend door het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid en voldoen dus aan alle wettelijke vereisten inzake toegankelijkheid, kwaliteit, veiligheid, woonassistentie e.a..

Alle flats hebben een volledig ingerichte keuken, ruime badkamer met inloopdouche, woonkamer met veel lichtinval en 1 slaapkamer. De meeste flats hebben een terras of tuin en sommigen hebben een aparte bureau of logeerhoek. De flats zijn allen rolstoeltoegankelijk en uitgerust met een personenalarmsysteem. Op vlak van veiligheid zijn kosten noch moeite gespaard.

De flats van Felix Brouwershof zijn verbonden aan een dienstencentrum. Handige diensten (waaronder een cafetaria met betaalbare maaltijden, welness en fitness), aangepast accommodatie en heel wat activiteiten, net om de hoek. U of uw bezoek kan bovendien vlakbij parkeren.

In deze moderne nieuwbouw in het centrum geniet u van een familiale sfeer. Er is een winkeltje aan huis voor uw boodschappen en buiten kunt u samen petanque spelen.

Omdat de flats verschillend zijn (ligging, oppervlakte, tuin en/of terras, inrichting) zijn ook de prijzen verschillend per flat.

Wilt u meer weten over assistentiewoningen Felix Brouwershof? 
Interesse in onze overige troeven, beschikbaarheden en prijzen. 
Vul onderstaand formulier in, bel ons of neem een kijkje op onze website.  
U vindt alle gegevens hieronder terug.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Onze-Lieve-Vrouw-Waver