Ter Bleuk Assistentiewoningen erkende assistentiewoningen te huur in Bonheiden

Bleukstraat 11
2820 Bonheiden
Dagprijs 1-persoonsflat: 
Vanaf € 53,17 per dag
Dagprijs 2-persoonsflat: 
Vanaf € 64,02 per dag
51.019470000000, 4.611055000000
Serviceflat(s) onmiddellijk beschikbaar! Neem contact op voor meer informatie.

Ter Bleuk: reeds 50 jaar een gegeven in Rijmenam. De troeven zijn doorheen al die jaren behouden gebleven: landelijke ligging en familiale sfeer. De familie Ghekiere zet zich nog steeds dagdagelijks in om een veilige en aangename woongemeenschap voor senioren te creëren. Senioren kunnen kiezen of ze hulp krijgen en bij wie ze hulp krijgen. Vrijheid en sociale contacten staan centraal. 

  • Wordt uw huis stilaan te groot? Hecht u belang aan uw zelfstandigheid? Is het nog te vroeg voor u om de stap naar het woonzorgcentrum te zetten? Bent u op zoek naar een mooi en ruim verblijf in alle veiligheid en comfort, met garantie op nabije zorg als die nodig is? Ontdek de prachtig gelegen en hedendaags uitgeruste assistentiewoningen van Ter Bleuk. Gelegen in een groene omgeving met zicht op de omliggende natuur, in de nabijheid van de dorpskernen van Bonheiden en Keerbergen. Ideaal om zelfstandig te wonen in een praktische woning met de mogelijkheid tot zorgondersteuning en hotelservice op maat.
  • Er zijn in totaal 52 assistentiewoningen, in 4 afzonderlijke woonpaviljoenen, onderverdeeld in verschillende types, van “Comfort” tot “Superior” in functie van de ligging en de grootte. Alle woningen zijn mooi en ruim, en u kunt ze naar eigen smaak inrichten met eigen meubels, of wij kunnen dit ook voor u doen. Elke assistentiewoning is voorzien van alle comfort. Een ruime woonkamer met open en ingerichte keuken, een eigen badkamer met toilet, inloopdouche en lavabo, een berging en overgordijnen. U hebt de keuze tussen 1 of 2 slaapkamers. Elke woning heeft een eigen terras, de meeste met een uniek zicht op de omliggende natuur. Alle woningen zijn ingericht voor uw veiligheid en privacy.
  • De 4 woonpaviljoenen bevinden zich op een terrein van 1,5 ha met ruime parkeergelegenheid en veel groene zones. Per verdiep zijn er ontmoetingsplaatsen voorzien. U kunt ook gebruikmaken van de grote gemeenschappelijke woonkamer. Alles is ingericht met kwalitatief en stijlvol meubilair en geeft een warme, huiselijke sfeer.
  • Er is 24 uur op 24 permanentie ter plaatse gegarandeerd door ons eigen zorgteam, dat bereikbaar is via het noodoproepsysteem. Binnen de 3 minuten kan er iemand die u kent, u komen helpen op de woning. Wij kunnen u ook aangepaste zorg verlenen door middel van een eigen thuisverpleegkundige dienst en eigen home care dienst. U bent vrij om de dienstverlener te kiezen. Voor een maximaal comfort kunt u een beroep doen op verschillende restaurant- en hotelformules tot en met een all-informule waarmee we al uw zorgen uit handen nemen.
  • Elke dag wordt er een verse middagmaaltijd aangeboden in het restaurant, daarbij wordt ook rekening gehouden met uw dieet. U kunt hiervan vrijblijvend gebruikmaken wanneer u dat wenst of kiezen voor een van onze voordelige restaurantformules. U kunt bij ons ook naar de kapper, de pedicure, gymnastiek volgen in de kineruimte, genieten in de wellness of gebruikmaken van een van de diverse leefruimtes en de mooi aangelegde tuin. U en uw familie zijn natuurlijk ook altijd welkom in onze gezellige gemeenschappelijke woonkamer.
  • Voor uw brood en andere boodschappen kan u beroep doen op onze uitgebreide winkeldienst. Deze kan uw boodschappen op uw woning laten leveren.
  • Wie dat wenst, kan gratis deelnemen aan het ruime aanbod van activiteiten. We hebben een eigen animatrice die doorheen de week verschillende activiteiten organiseert. Deze activiteiten worden zowel ter plaatse of op verplaatsing gehouden.

Elke dag valt er iets anders te beleven. Elke dag is een nieuwe dag.

~ Voor meer foto's, zie onze website: www.terbleuk.be ~

Aantal serviceflats (in complex): 
52
Erkende assistentiewoning door agentschap Zorg & Gezondheid: 
JA
Informatie over de flats: 
Volwaardige keuken
Inbouwkasten aanwezig
Telefoonaansluiting
Internetaansluiting
Huisdier toegelaten
Diensten: 
Eigen Traiteursdienst/keuken
Ontbijt, middag- en avondmaal mogelijk
Bediening op kamer
Eigen interne krant
Onthaalbrochure
Kapsalon / kapper ter plaatse
Klusjesdienst (betalend)
Boodschappendienst (betalend)
Hulp in het huishouden (betalend)
Animatie
Toegankelijkheid: 
Invalide personen (rolstoeltoegankelijk)
Valide personen
Ligging / omgeving: 
Rustige omgeving
Openbaar vervoer op wandelafstand
Park en/of tuin (meer dan enkel terras)
Aanvullende diensten: 
internetwinkeltje
Infrastructuur: 
Gemeenschappelijke ruimte (TV/ontspanning)
Gemeenschappelijk terras
Cafetaria bezoekers
Restaurant bezoekers
Parking bewoners (al dan niet extra te betalen)
Parking bezoekers
Hobby-atelier
Cinemazaal
Fitness- of sportruimte
Sauna
Infraroodcabine
Whirlpool
Aanvullende infrastructuur: 
nieuwbouwproject
Oppervlakte 1-persoons flats: 
57m²-57m²
Oppervlakte 2-persoons flats: 
74m²-74m²
Oppervlakte sanitaire cel / badkamer: 
6m²-6m²
Oppervlakte terras (indien aanwezig): 
6m²-12m²
Deel deze pagina met anderen: 
Vraag vrijblijvend meer informatie aan Ter Bleuk Assistentiewoningen: 

Andere serviceflats in de buurt ...

2820 Bonheiden
  • Te huur
0
Vanaf € 66,55 per dag
Vanaf € 66,55 per dag
Residenties Sapelli & Tali - De Mouterij - Putte
2580 Putte
Te koop
6
€ 199.900
€ 199.900
3191 BOORTMEERBEEK-HEVER
  • Te huur
2
Vanaf € 34,86 per dag
Vanaf € 34,86 per dag