Assistentiewoningen Heistse Berg 49 assistentiewoningen te huur in 2220 Heist-op-den-Berg

Kerkhofstraat 2, 2220 Heist-op-den-Berg

Waarom zou ik willen wonen in Heistse Berg?

Een assistentiewoning, is dat iets voor mij of voor ons? Ben ik niet nog veel te jong?
Is dat niet een soort rusthuis? Neen, wonen in een assistentiewoning is zelfstandig wonen. U neemt al uw beslissingen zelf en u wordt daarbij niet gecontroleerd in uw doen of laten. U wordt wel goed omkaderd om te kunnen terugvallen op alle mogelijke diensten die comfortabel ouder worden mogelijk maken in alle zelfstandigheid.

Nieuwe Assistentiewoningen in Heist-op-den-Berg: Heistse Berg

Op de site van de voormalige Heilig Hart school in Heist-op-den-Berg bouwden we een nieuwbouwproject met 49 serviceflats, 1 dienstencentrum en 25 ondergrondse parkeerplekken. Het dienstencentrum biedt plaats aan 50 personen, heeft een gezellige polyvalente ruimte en beschikt over een wellness/kapper.

De assistentiewoningen werden in het najaar van 2021 afgewerkt. Alle flats zijn instapklaar afgewerkt, zijn rolstoeltoegankelijk en uitgerust met een persoonlijk alarmsysteem.

Er zijn 4 blokken A - B - C – D gebouwd, waarvan A en B private appartementen zijn en blok C en D van Zorgbedrijf Vlaanderen zijn. In blok C  vind je 16 flats, waarvan 8 éénkamerflats en 8 tweekamerflats. Het gebouw beschikt over een trappenhal, een (rolstoeltoegankelijke)lift, 11 parkeerplaatsen en een ruime fietsenstalling. Gebouw D beschikt over 33 flats, waarvan 22 éénkamerflats en 11 tweekamerflats, een trappenhal, een (rolstoeltoegankelijke)lift, 14 parkeerplaatsen en eveneens een ruime fietsenstalling.

Wilt u meer weten over assistentiewoningen Heistse Berg? 
Interesse in onze overige troeven, beschikbaarheden en prijzen. 
Vul onderstaand formulier in, bel ons of neem een kijkje op onze website.  
U vindt alle gegevens hieronder terug.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Heist-op-den-Berg