WZC Klaverveld woonzorgcentrum in 8210 ZEDELGEM

Fazantenlaan 89, 8210 ZEDELGEM
We hebben geen prijsinformatie voor dit woonzorgcentrum

De zorgsite Zorg en Welzijn Zedelgem kwam tot stand wegens een samenwerking tussen vier partners (OCMW Zedelgem, Familiehulp, Gemeente Zedelgem en Gast Vrij Ondernemen Kortrijk). De volledige zorgsite bestaat uit 48 assistentiewoningen, een woonzorgcentrum met 136 kamers definitief verblijf, een centrum voor kortverblijf met 9 kamers en een dagverzorgingscentrum voor 15 bezoekers per dag. In ons woonzorgcentrum zijn er 136 plaatsen voor huisvesting van ouderen die omwille van ernstige en blijvende fysieke of mentale afhankelijkheid, continue passende zorg en begeleiding nodig hebben. Omwille van de grote vraag naar opname wordt er steeds voorrang gegeven aan ouderen met een C-, B- of D-score op de katz-schaal. Kwetsbare semi-valide ouderen kunnen wel terecht in onze assistentiewoningen, dagverzorgingscentrum en kortverblijfcentrum.

Elke aanvraag tot opname die u stelt, wordt individueel onderzocht. U wordt uitgenodigd bij onze maatschappelijk werker. Tijdens dit gesprek worden alle noodzakelijke gegevens verzameld en wordt alle opnameadministratie besproken en/of ondertekend.
Er worden enkel ouderen die effectief willen opgenomen worden, ingeschreven op de wachtlijst. Wanneer de oudere hoger op de wachtlijst komt te staan, zal de maatschappelijk werker en een hoofdverpleegkundige nog eens thuis (of in het ziekenhuis) op bezoek komen.
U kan de maatschappelijk werker iedere werkdag bereiken van 8u30 tot 12u en van 13u tot 16u. U hoeft enkel naar het algemeen nummer (050/82 66 36) te bellen en door te vragen naar de sociale dienst.

Er zijn vijf verschillende afdelingen, die gericht zijn op ouderen met een lichamelijke zorg of een mentale problematiek.
Iedere afdeling bestaat uit een woonkamer waar zowel alle maaltijden als activiteiten doorgaan.
De kamer is gemeubileerd en bestaat uit een aangepast hooglaagbed, nachttafel, permanent oproepsysteem voor hulp, kleerkast, tafel, stoel, zeten, televisie en koelkast. Daarnaast is er ook een individuele badkamer met toilet én douche.
Het is vanzelfsprekend mogelijk om nog enkele kleine meubels mee te nemen van thuis zodat er een huiselijke sfeer kan gecreëerd worden.

De dagprijs is vastgesteld op 59,80 euro. Inbegrepen in deze dagprijs is de verzorging en verpleging, de maaltijden, de animatie, het incontinentiemateriaal, de administratieve en sociale hulpverlening … De medicatie, dokterskosten, was van persoonlijk linnen en persoonlijke aankopen (kapper, pedicure, kledij, bistro…) zijn vanzelfsprekend niet inbegrepen in de dagprijs.

Verblijfstypes & toegankelijkheid

 • Woongelegenheden (vroeger ROB)
 • Woongelegenheden met een bijkomende Erkenning (vroeger RVT)
 • Serviceflats/assistentiewoningen
 • Invalide personen
 • Personen met Alzheimer
 • Personen met dementie
 • Personen met Parkinson
 • Semi-validen
 • Valide personen

Ligging & omgeving

 • Ligging binnen centrum
 • Rustige omgeving
 • Openbaar vervoer op wandelafstand
 • Park en/of tuin (meer dan enkel terras)
  • Winkels op wandelafstand

Contacteer WZC Klaverveld

Voor meer informatie, vul nu onderstaande formulier in en druk op verzenden.
Een medewerker van WZC Klaverveld zal je vervolgens snel contacteren.
Indicates required field
We zenden je een kopie van je bericht via email met hierin alle nuttige contactinformatie
Door op verzenden te drukken, accepteer je onze privacy policy.

Contactgegevens voor
woonzorgcentrum WZC Klaverveld

Fazantenlaan 89, 8210 ZEDELGEM
Vermeld dat je dit nummer hebt gevonden op Woonzorgweb.be. Bedankt!

Meer woonzorgcentra in de omgeving van ZEDELGEM