WZC Kristallijn woonzorgcentrum (WZC) in 3740 Bilzen

Grote Spouwenstraat 8, 3740 Bilzen
1-persoonskamer vanaf
€ 1.910/maand (€63/dag)

Welkom bij Kristallijn, een modern woonzorgcentrum in Bilzen.

Kristallijn is een woonzorgcentrum op 10 minuten van het centrum van Bilzen. U wordt verwelkomd in een rustig en aangenaam kader. U kan alle praktische zaken aan ons overdragen en u bezig houden met de fijne dingen van het leven: mensen ontmoeten, genieten van leuke activiteiten, u in de watten laten leggen.

Wij hebben maar één doel: uw tevredenheid. Wij waken dan ook minutieus over de kwaliteit van onze zorg en diensten en omringen u met respect, luisterbereidheid en warmte. U krijgt een verzorging op maat, met een persoonlijk zorg- en leefplan dat we samen opstellen en een waaier aan activiteiten waaruit u kiest wat u past en wat u fijn vindt.

Ons gebouw is splinternieuw en voorzien van het modernste comfort. Het is ook een echte “thuis” voor bewoners. Onze eigen chef-kok bereidt uw eten ter plaatse. U mag uw kamer decoreren met uw persoonlijke souvenirs zodat u zich snel op uw gemak voelt. Vaste bezoekuren kennen we niet, dus uw familie en vrienden kunnen langskomen wanneer u wil.

Uw huis achterlaten en verhuizen naar een woonzorgcentrum doe je niet zomaar. Wij doen er alles aan om de overgang voor u vlot te laten verlopen, zodat u snel kan zeggen “Dit had ik al veel eerder moeten doen”. De zorg die we 24 uur op 24 geven, de vele sociale contacten met leeftijdsgenoten en het uniek kader dat we bieden, zullen uw levenslust een “boost” geven. Aarzel dan ook niet om te bellen en bij ons eens langs te komen. U bent van harte welkom!

Verblijfstypes & toegankelijkheid

  • Woongelegenheden (vroeger ROB)
  • Invalide personen
  • Semi-validen
  • Valide personen

Contacteer WZC Kristallijn

Voor meer informatie, vul nu onderstaande formulier in en druk op verzenden.
Een medewerker of verantwoordelijke zal je vervolgens snel contacteren.
Indicates required field
We zenden je een kopie van je bericht via email met hierin alle nuttige contactinformatie
Door op verzenden te drukken, accepteer je onze privacy policy.

Contactgegevens voor
woonzorgcentrum WZC Kristallijn

Grote Spouwenstraat 8, 3740 Bilzen
Vermeld dat je dit nummer hebt gevonden op Woonzorgweb.be. Bedankt!

Meer woonzorgcentra (WZC) in de omgeving van Bilzen