Alegria woonzorgcentrum (WZC) in 1070 Anderlecht

Boulevard Henri Simonet 39, 1070 Anderlecht
1-persoonskamer vanaf
€ 2.010/maand (€66/dag)

In Alegria (Anderlecht) geniet u in een uitzonderlijk kader van een kwalitatieve verzorging en bediening. Wij doen er alles aan om u een onvergetelijk verblijf te bieden waar u zalig kan genieten van uw welverdiende oude dag.

Alegria betekent “levensvreugde” in het Spaans, en dat is helemaal wat we u willen bieden! Wij creëren een veilige en comfortabele omgeving waar u zich echt thuis kan voelen en waar uw naaste omgeving nauw betrokken blijft. Zo wordt de stap naar een woonzorgcentrum minder groot.

Wij respecteren uw mening en begeleiden u met aangepaste zorg en een persoonlijk zorg- en leefplan, afgestemd op uw gezondheid en wensen. Professionalisme, vriendelijkheid, respect en een warm welkom zijn onze kernwaarden.

Bij Alegria staat u in het middelpunt van onze belangstelling. In een stijlvolle en zorgzame sfeer geniet u van de best mogelijke dienstverlening en verzorging, altijd met de glimlach.

Ons zorgteam geeft dag na dag het beste van zichzelf om u te verwennen en een huiselijke sfeer te creëren. U kan dagelijks genieten van de lekkere gerechten van onze eigen chef- kok en krijgt ruim de gelegenheid om sociale contacten op te bouwen en te onderhouden.

Laat de zorg tot u komen en aarzel niet ons te contacteren indien u meer info zou wensen of als u een kijkje wil komen nemen. Wij staan altijd voor u klaar.

 

Verblijfstypes & toegankelijkheid

  • Invalide personen
  • Personen met Alzheimer
  • Personen met dementie
  • Personen met Parkinson
  • Semi-validen
  • Valide personen

Meer woonzorgcentra (WZC) in de omgeving van Anderlecht