Assistentiewoningen Het Kader 20 assistentiewoningen te huur in 8560 Wevelgem

Gulleheemlaan 18, 8560 Wevelgem
1-kamer flats te huur vanaf € 881/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 964/maand

Onze 20 flats liggen net naast het woonzorgcentrum en maken deel uit van het centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem.

U woont er net als thuis in alle onafhankelijkheid en privacy. Tegelijkertijd hebt u er een veilig gevoel.

De appartementen bieden u een stijlvolle woonomgeving waar u aangenaam woont in alle comfort en privacy. Alle flats zijn uitgerust met video-parlofonie, rookdetectie en een alarmoproepsysteem. U kan in nood beroep doen op medewerkers van het woonzorgcentrum, die permanent aanwezig zijn.

De badkamer en het sanitair zijn volledig aangepast en alle verdiepingen zijn bereikbaar via de lift. Verder heeft iedere flat een terras of balkon en een persoonlijke berging op de derde verdieping. Wie wil kan een ondergrondse parkeerplaats huren.

Hebt u behoefte aan een praatje of een drankje dan vindt u altijd gezelschap in de ontmoetingsruimte of in het restaurant/cafetaria De afspanning waarmee de flats door middel van een gang verbonden zijn. U kan ook altijd deelnemen aan de activiteiten van het lokaal dienstencentrum Het Knooppunt.

Heb u geen zin om zelf te koken dat kan u een maaltijden aan huis laten leveren of gaan eten in het restaurant/cafetaria De Afspanning.

Daarnaast kan u vrijblijvend een beroep doen op een waaier van diensten zoals: informatie, advies of hulp bij het aanvragen van thuiszorgdiensten; sociale en administratieve ondersteuning; deelname aan één van de verschillende activiteiten, … .

 

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Wevelgem