GAW De Zandhille 43 serviceflats te huur in 8400 Oostende

Cirkelstraat 2 - 6, 8400 Oostende
1-kamer flats te huur vanaf € 767/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 767/maand

samen sterk, zelfstandig apart

De Zandhille is een gevestigde waarde in Oostende. Al meer dan 20 jaar kunnen zowel alleenstaanden als koppels er terecht. Zij hoeven bij inschrijving niet gedomicilieerd te zijn in Oostende. De Zandhille stimuleert zelfstandig wonen op een boogscheut van de zee. Door de constante aanwezigheid van zorgpersoneel overdag en 's nachts kan iedere 65+’er op beide oren slapen. Sociaal contact tussen de bewoners, binnen een ongedwongen sfeer, zorgt voor de nodige vrijheid en rust.

dienstverlening in het centrum van de badstad

Zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen wordt mogelijk door de hulp die 24 uur per dag beschikbaar is. Bij de woonassistent kunnen bewoners terecht voor dienstverlening. Hij of zij helpt bij het zoeken naar de juiste thuiszorg, bij een administratief of technisch probleem en staat klaar voor een babbel. Ook op diensten van de mutualiteit (thuisoppas, CM-Mobiel, etc.) en thuiszorgdiensten zoals een poetshulp of gezinszorg kan beroep gedaan worden. De woonassistent staat klaar om te helpen. 

assistentiewoningen

De assistentiewoningen worden uitgebaat door vzw Squatina. De vzw stelt zich tot doel een op maat gesneden zorg aan te bieden voor ouderen. Uiteraard staan wij klaar om in het geval dat wonen in een assistentiewoning te moeilijk is geworden, samen een oplossing te zoeken. 

de flat

Onze 43 flats beschikken over een ruime woonkamer met ingerichte keuken, een badkamer met douche en wc, een slaapkamer en een berging. Er is ook een afzonderlijke kelderberging van 2 op 3 meter en een fietsenstalling. In de flats is op drie plaatsen een noodoproepsysteem aanwezig. Elke flat is uitgerust met een videofoon. De flats aan de voorzijde van het gebouw beschikken over een terras.

gemeenschappelijke ruimtes

Zin in een leuke babbel, een gezelschapsspel of hou je van beweging op de hometrainer? Ontmoet je buren in de binnentuin of de polyvalente ruimte met zonnig dakterras. De gemeenschappelijke ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk. Zaal Schottenburg is ter beschikking voor het organiseren van je familiefeest. Op het vlak van veiligheid houden camera’s een oogje in het zeil.

Zijn inbegrepen in de prijs:

De huur van de flat

Het onderhoud van gemeenschappelijke ruimten en liften

Het onderhoud van de gemeenschappelijke tuin

24/7 permanentie van geschoold personeel voor het beantwoorden van de noodoproepen

Een basisverwarming in de flat van 22 °C

Het waterverbruik

De collectieve verzekeringen burgerlijke aansprakelijkheid en de brandverzekering

De brandverzekering van persoonlijke inboedel

Het gebruik van de ontmoetingsruimte (zaal Schottenburg) op de gelijkvloerse verdieping voor activiteiten met een familiaal karakter

Het gebruik van de gemeenschappelijke fietsenstalling.

Het gebruik van de videofoon

Het gebruik van het dakterras aan de voorkant van het gebouw

De kosten voor het ophalen van het huisvuil

De onroerende voorheffing  

Bemiddeling en coördinatie met thuiszorgdiensten

Niet inbegrepen:

Maaltijden

Telefonie en internet

Het elektriciteitsverbruik op basis van de individuele metingen

Schoonmaak en technisch onderhoud van de flat

De persoonlijke bijdrage in de thuiszorgdiensten

De persoonlijke belastingen

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Oostende