COOST 57 assistentiewoningen te huur & te koop in 8400 Oostende

Alfons Pieterslaan 86, 8400 Oostende
1-kamer flats te huur vanaf € 1.400/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 1.582/maand
1-kamer flats te koop vanaf € 298.599
2-kamer flats te koop vanaf € 300.000

Slim wonen aan zee

We nodigen u graag uit voor een bezoek aan het modelappartement! Neem hiervoor gerust vandaag nog contact op met Dominique op 0473 59 11 47.

Coost is een uniek project van 57 assistentiewoningen in hartje Oostende. Bewoners kunnen er enerzijds zelfstandig wonen en anderzijds professionele, individuele zorg inschakelen indien ze dit willen. Bovendien kreeg Coost een officiële erkenning van de overheid (PE3503), doordat er steevast  aan hoge eisen voldaan wordt. Alleen maar voordelen, dus.

Bewoners vinden hun thuis in 'De Coo', een typisch pand uit de jaren '20, dat volledig gerenoveerd werd naar de noden van vandaag. Een verhaal met een ziel, waarbij ontmoeting en stadsvernieuwing centraal staan.

De woonassistent organiseert uitstappen en activiteiten, zodat bewoners elkaar beter leren kennen. Naast coördinator en sfeerbrenger is de woonassistent ook een luisterend oor, bij wie bewoners altijd terecht kunnen voor een warm gesprek.

U kan op beide oren slapen dankzij de beveiligde toegangsdeuren en de aanwezigheid van de inwonende conciërges Chris en Irene. U kan ook steeds op hen rekenen voor allerlei praktische zaken.

Inwoners die na verloop van tijd meer zorg nodig hebben, kunnen dankzij de overbruggingsassistentie snel terecht in Woonzorgcentrum Elisabeth aan Zee.

 

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Oostende