GAW Duinroos 22 serviceflats te huur in 8430 Middelkerke

Duinenweg 390, 8430 Middelkerke
1-kamer flats te huur vanaf € 1.305/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 1.305/maand

Assistentiewoningen Duinroos

Er zijn 22 assistentiewoningen waar zowel alleenstaanden als koppels zelfstandig kunnen wonen. Zorg wordt op vraag aangeboden maar is niet continu aanwezig. Crisis- en overbruggingszorg wordt opgevangen door de zorgmedewerkers van het aanpalend woonzorgcentrum Haerlebout.

Er kan in alle privacy een beroep gedaan worden op externe dienstverlening. Bovendien kies je zelf wat je nodig hebt en welke zorg je wenst.

Crisiszorg is de zorg die onmiddellijk moet worden geboden in geval van een noodsituatie en die dus niet vooraf kon worden ingeschat.
Overbruggingszorg noemt men de aangepaste zorg die veelal aansluit op de crisiszorg en die een korte periode overbrugt in afwachting dat de zorg kan verleend worden die de bewoner zelf kiest.

de flat

De ouderen vertoeven in een gezellige woonruimte en hebben een ingerichte keuken, slaapkamer en badkamer met toegankelijke douche ter beschikking. Een eigen terras en voldoende zonlicht maken van de flats een fijne plek om te wonen.

De keuken heeft alles wat nodig is: een elektrische kookplaat, koelkast, spoeltafel, dampkap, werk- en bergruimte en de nodige aansluitingspunten voor toestellen. Naast de flat is er een kelderbergruimte van minimum 4,5 m² waar makkelijk grotere voorraden of ander materiaal kunnen opgeborgen worden. Er is ook een gemeenschappelijke fietsenberging ter beschikking. Een oproepsysteem in de assistentiewoning biedt hulp bij noodgevallen. Ten slotte is er de mogelijkheid om een staanplaats voor de wagen te huren. 

dienstverlening

Met uitzondering van de tijdelijke crisiszorg die georganiseerd wordt door de woonassistent, ben je vrij te kiezen met wie je wil samenwerken. Dit kan dus ook de verpleegkundige of poetshulp zijn die reeds kwam toen je nog thuis woonde. Als je niet direct een voorkeur hebt kan de woonassistent een aantal voorstellen doen.

Het is mogelijk om een warme maaltijd te nuttigen in onze gemeenschappelijke ruimte. Ons keukenteam bereidt dagelijks verse maaltijden. Voor elk wat wils. Ook dieetvoeding kan verkregen worden.

Wij brengen de bewoners regelmatig samen om te luisteren wat er leeft in de voorziening en wat je belangrijk vindt. Jouw mening telt!

Daarnaast kan er ook gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke ruimtes: het is de gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen in een hartelijke en ongedwongen sfeer. 

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Middelkerke