SFG RESIDENTIE DE GULDEN SPOREN 67 serviceflats te huur in 8500 Kortrijk

Gentsestraat 14 -20, 8500 Kortrijk
1-kamer flats te huur vanaf € 906/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 1.202/maand

Assistentiewoningen zijn een vorm van 'living apart together'. Een assistentiewoning is een volwaardige flat met alle nodige voorzieningen. Koppels of alleenstaanden beschikken over alle faciliteiten om hun zelfstandig leven verder te zetten. Een eigen ingang, eigen adres, eigen brievenbus,... Tegelijkertijd is er de zorgverlening, maaltijden, activiteiten,.. waar men gebruik kan van maken. Er is ondersteuning van de woonassistent.

Ondersteuning qua zorgplanning of acute zorg zijn toegankelijk, 24u op 24u kan men gebruik maken van de noodknop. Een win-winsituatie.

Residentie De  Gulden sporen beschikt over  68 gerenoveerde asssitentiewoningen vanaf eind 2017. Momenteel zijn er nog enkele kleinere assistentiewoningen onmiddelijk ter beschikking !!

Op site 'De Houtmarkt' zijn 33 nieuwe assistentiewoningen. 'De Wijngaard' gelegen op de vroegere CM-site beschikt over 55 assistentiewoningen waarvan Sint-Vincentius de exploitie doet. Momenteel zijn er nog enkele assistentiewoningen onmiddelijk beschikbaar.

 

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Kortrijk