Serviceflatgebouw Seniorie 't Kouterhuys 33 assistentiewoningen te huur in 8610 Kortemark

Hospitaalstraat 33, 8610 Kortemark
1-kamer flats te huur vanaf € 947/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 1.050/maand

Welkom bij Seniorie 't Kouterhuys! 

Onze serviceflats bieden Valide alleenstaande senioren en koppels een rustige en comfortabele woonplek waar zelfstandigheid en privacy voorop staan. Hier geniet je van een zorgeloze levensstijl met een scala aan zorgmogelijkheden binnen handbereik. 

Bij ons behoud je de vrijheid en autonomie die je gewend bent, maar dan in een moderne en goed uitgeruste flat. Iedere woning beschikt over: 

  • Een gezellige woonkamer
  • Een volledig ingerichte keuken
  • Een badkamer met wastafel, toilet en douche 
  • Een comfortabele slaapkamer
  • Een heerlijk terras
  • Een handige afgesloten berging 

Veiligheid en dienstverlening staan bij ons hoog in het vaandel. In noodsituaties kan je 24 uur per dag, 7 dagen per week via het alarmsysteem de verpleging van woonzorgcentrum Blijvelde bereiken. 

Daarnaast bieden we tal van gemeenschappelijke ruimtes aan waar je andere bewoners kunt ontmoeten en samen activiteiten kunt ondernemen. (ontmoetingsruimtes, een wassalon, fietsenberging) 

Als je zin hebt in een lekkere maaltijd, kan je 's middags een warme maaltijd laten bezorgen in je flat of gezellig aanschuiven in de cafetaria van het woonzorgcentrum Blijvelde. Bovendien ben je van harte welkom om deel te nemen aan de diverse activiteiten die hier georganiseerd worden. 

Kom en ontdek het comfort en de gezelligheid van Seniorie 't Kouterhuys, waar jouw zelfstandigheid centraal staat en waar je volop kunt genieten van het leven! 

 

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Kortemark