Huyze Magnificat 15 assistentiewoningen te huur in 8680 Koekelare

Ichtegemstraat 18, 8680 Koekelare
1-kamer flats te huur vanaf € 842/maand

Serviceflatgebouw Huyze Magnificat uit Koekelare (West-Vlaanderen) heeft een capaciteit van maximaal 30 bewoners.

Serviceflats ‘Huyze Magnificat’ - 15 serviceflats beheerd door het OCMW KOEKELARE als kwaliteitsvolle tussenstap  van eigen privéwoning naar woonzorgcentrum.

UITERST GUNSTIGE LIGGING: gelegen in de dorpskern van KOEKELARE op enkele meters van de marktplaats,  achter het  OCMW administratief gebouw – een centrale maar toch aangename en rustige ligging. Prachtig aangelegde tuin met petanquebaan en zitbanken.  Geen doorgaand verkeer van auto’s, wel voetgangers- en fietspad dat de Ichtegemstraat met de Belhuttebaan verbindt. 

Volgende voorzieningen zijn in de directe omgeving aanwezig: een aangepaste mogelijkheid tot in- en uitstappen is voorzien,  twee opstapplaatsen voor openbaar vervoer binnen een straal van 300m, parkeergelegenheid op de site zelf en ook op de marktplaats van Koekelare,  nauw contact met de OCMW administratieve diensten, bewoners kunnen desgewenst ook een beroep doen op de thuiszorgdiensten en de minder mobielen centrale van het OCMW.

Samenwerkingsovereenkomst met het WZC Meunyckenhof VZW dat is gelegen op hele kleine wandelafstand (met onder meer voorrang bij opname in het WZC Meunyckenhof VZW)

 

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Koekelare