Assistentiewoningen De Zilvertorens Westkapelle 42 serviceflats te huur in 8300 Knokke-Heist

Westkapellestraat 454, 8300 Knokke-Heist
1-kamer flats te huur vanaf € 1.357/maand

Assistentiewoningen in de dorpskern van Westkapelle 

In de dorpskern van Westkapelle vind je de groep van assistentiewoningen De Zilvertorens Westkapelle. Op wandelafstand vind je handelszaken en mogelijkheden voor het gebruik van het openbaar vervoer. Met de auto of bus sta je op een kwartiertje aan de zeedijk of in het centrum van Knokke.

Wonen in alle vrijheid en comfort

Het project telt 42 flats. Alle flats hebben een gezellige woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een badkamer met ruime inloopdouche, een aansluiting voor wasmachine en droogkast en een ruim en overdekt leefterras. Een vijftal flats zijn voorzien van twee slaapkamers. In enkele flats is een mantelzorghoek met uitklapbaar bed voorzien.

In elke flat is een oproepsysteem aanwezig dat in verbinding staat met de woonassistent en conciërge. Hierdoor kan op elk moment hulp worden verleend. Daarnaast wordt één flat bewoond door een conciërge. Bovendien verzekert zijn aanwezigheid de permanentie ’s nachts en tijdens het weekend.
Vlak naast het gebouw bevinden zich overdekte fietsenstallingen en vijftien gemeenschappelijke autostaanplaatsen.

Zorg- en dienstenpakket

Vzw Curando treedt in GAW De Zilvertorens Westkapelle op als beheersinstantie. Residenten kunnen hierdoor bij de woonassistent en sociale dienst terecht voor volgende diensten:

  • 24/24u permanentie verzekerd door aanwezigheid van o.a. woonassistent en conciërge
  • Crisiszorg
  • Zorg op maat en op verzoek van de resident
  • Organisatie van supplementaire dienstverlening 
  • Animatie en ontspanning
  • Sociale netwerkvorming
  • Zorgtrajectbegeleiding
  • Overbruggingszorg

Tijd voor ontmoeting

Op het gelijkvloers vind je het lokaal dienstencentrum Den Hoek. Hier kunnen residenten genieten van dagverse maaltijden en andere buurtbewoners ontmoeten tijdens één van de vele activiteiten die er georganiseerd worden.

Dagprijs

Naargelang de ligging, grootte en comfort van de flat varieert de dagprijs tussen 44,60 euro en 54,74 euro.

Aan alle bewoners die instappen in 2019 krijgen een levenslange korting van 7 euro/dag op de woonvergoeding en 1 euro/dag op de basis dienstverlening, dit ongeacht de grootte of de ligging van de flat.

Meer informatie vind je op: www.curando.be

Vind assistentiewoningen De Zilvertorens Westkapelle ook op: https://www.facebook.com/Curando-West-2117059245246303/?tn-str=k*F 

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Knokke-Heist