Residentie Ghistelle 7 assistentiewoningen te huur in 8470 GISTEL

Tempelhofstraat 17, 8470 GISTEL
1-kamer flats te huur vanaf € 730/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 852/maand

Gelegen in het aantrekkelijke en levendige Gistel, is Residentie Ghistelle een absoluut rustpunt. Ook hier richten we ons op de kleinschalige maar gezellige aanpak met een residentie met 7 assistentiewoningen. Iedere woning beschikt over een eigen parkeerplaats, er wordt een ruime fietsenstalling voorzien, een afgesloten afvalberging en een mooi ingerichte gemeenschappelijke binnen- en buitenruimte waar u terecht kunt voor uw dagelijkse babbel of om deel te nemen aan de activiteiten die door de woonassistent worden georganiseerd.

De residentie bevindt zich in de Tempelhofstraat. Een plaats waar u kan genieten van de rust én toch alles binnen handbereik! U hebt winkels en openbaar vervoer op wandelafstand zodat u zonder problemen in uw dagelijkse behoeften kunt voorzien.

Elke residentie straalt klasse, comfort en kwaliteit uit. U zult merken dat hiervoor enkel gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen, gecombineerd met de allernieuwste technieken. 

Verder zijn al onze woningen ook opgebouwd volgens de strengste energienormen, zodat U minder verwarmingskosten en een lager elektriciteitsverbruik hebt. Ieder flat is uitgerust met een aansluiting voor telefoon, internet, wifi, digitale TV,… zodat U continu verbonden bent met familie, vrienden en de hele wereld. Ten slotte wordt ook de gemeenschappelijke ruimte op een huiselijke manier ingericht. U kunt bij feestjes of speciale gelegenheden gerust uw genodigden verwelkomen op een plaats waar U zich zelf thuis voelt!

Ligging & omgeving

  • Ligging binnen centrum
  • Openbaar vervoer op wandelafstand
  • Park en/of tuin (meer dan enkel terras)
    • Winkels op wandelafstand

Contacteer Residentie Ghistelle

Voor meer informatie, vul nu onderstaande formulier in en druk op verzenden.
Een medewerker van Residentie Ghistelle zal je vervolgens snel contacteren.
Indicates required field
We zenden je een kopie van je bericht via email met hierin alle nuttige contactinformatie
Door op verzenden te drukken, accepteer je onze privacy policy.

Contactgegevens voor
assistentiewoningen Residentie Ghistelle

Tempelhofstraat 17, 8470 GISTEL
Vermeld dat je dit nummer hebt gevonden op Woonzorgweb.be. Bedankt!

Meer assistentiewoningen in de omgeving van GISTEL