Residentie Ghistelle 7 serviceflats te huur in 8470 Gistel

Tempelhofstraat 17, 8470 Gistel
1-kamer flats te huur vanaf € 730/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 852/maand

Gelegen in het aantrekkelijke en levendige Gistel, is Residentie Ghistelle een absoluut rustpunt. Ook hier richten we ons op de kleinschalige maar gezellige aanpak met een residentie met 7 assistentiewoningen. Iedere woning beschikt over een eigen parkeerplaats, er wordt een ruime fietsenstalling voorzien, een afgesloten afvalberging en een mooi ingerichte gemeenschappelijke binnen- en buitenruimte waar u terecht kunt voor uw dagelijkse babbel of om deel te nemen aan de activiteiten die door de woonassistent worden georganiseerd.

De residentie bevindt zich in de Tempelhofstraat. Een plaats waar u kan genieten van de rust én toch alles binnen handbereik! U hebt winkels en openbaar vervoer op wandelafstand zodat u zonder problemen in uw dagelijkse behoeften kunt voorzien.

Elke residentie straalt klasse, comfort en kwaliteit uit. U zult merken dat hiervoor enkel gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen, gecombineerd met de allernieuwste technieken. 

Verder zijn al onze woningen ook opgebouwd volgens de strengste energienormen, zodat U minder verwarmingskosten en een lager elektriciteitsverbruik hebt. Ieder flat is uitgerust met een aansluiting voor telefoon, internet, wifi, digitale TV,… zodat U continu verbonden bent met familie, vrienden en de hele wereld. Ten slotte wordt ook de gemeenschappelijke ruimte op een huiselijke manier ingericht. U kunt bij feestjes of speciale gelegenheden gerust uw genodigden verwelkomen op een plaats waar U zich zelf thuis voelt!

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Gistel