De Zilvertorens Sijsele 24 serviceflats te huur in 8340 Sijsele

Brouwerijstraat 11-15, 8340 Sijsele
1-kamer flats te huur vanaf € 1.344/maand

De groep van assistentiewoningen De Zilvertorens Sijsele zijn gelegen in de dorpskern van Sijsele. De site telt 24 comfortabele ingerichte flats die aangepast zijn aan de behoeften van de resident. Zo zijn de flats voorzien van een vestiaire, open keuken, een woonkamer, twee slaapkamers, bergruimte en een ingerichte badkamer met inloopdouche. Een bijkomend toilet is voorzien voor bezoekers evenals een eigen autostaanplaats. In elke flat is een oproepsysteem aanwezig dat in verbinding staat met de woonassistente. Hierdoor kan op elk moment hulp worden verleend.

Afhankelijk van ligging en soort flat varieert de prijs tussen 44,19 euro en 45,70 euro per dag.

Aan iedere bewoner wordt tot en met 30/06/2020 een korting gegeven van 7 euro/dag op de woonvergoeding en 1 euro/dag op de basis dienstverlening, dit ongeacht de grootte of de ligging van de flat.

Wens je ook te genieten van een modern woonproject, gebouwd op maat van iedere bewoner? Neem contact met ons op. 

Deze dienstverlening maakt deel uit van het uitgebreid en geïntegreerd zorgenpakket dat vzw Curando in West- en Oost-Vlaanderen aanbiedt.

Meer informatie vind je op: www.curando.be

Vind assistentiewoningen De Zilvertorens Sijsele ook op: https://www.facebook.com/Curando-West-2117059245246303/?tn-str=k*F

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Sijsele