Service Residentie MILITZA Brugge 131 assistentiewoningen te huur in 8000 Brugge

Noorweegse Kaai 24, 8000 Brugge
1-kamer flats te huur vanaf € 2.494/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 4.623/maand
1-kamer flats te huur vanaf € 2.494/maand
  • Service Residentie Militza Brugge

Comfortabel wonen in maximale privacy en veiligheid, aangevuld met tal van ontspanningsmogelijkheden en een uitstekende brasserie waar dagelijks dagvers maaltijden worden bereidt. 

In Militza werken we vanuit een zeer specifieke visie. Onze slogan ‘Zorgeloos ouder worden’ zegt misschien al iets, maar achter deze slogan zit er uiteraard veel meer. Wij willen een woonomgeving bieden voor senioren, waarbij respect, veiligheid en comfort centraal staan. Wij willen ervoor zorgen dat onze residenten elke dag opnieuw kunnen genieten van wat hen gelukkig maakt.

  • ‘levenslang wonen’

Wist u dat wij in onze serviceflats en assistentiewoningen ‘levenslang wonen’ aanbieden aan onze residenten? We beschikken over een zeer flexibele vorm van thuisverpleging, aangevuld met diverse medische en paramedische zorgvestrekkingen. Daardoor hoeven onze residenten, die in de loop van de jaren zorgbehoevend worden, in de meeste gevallen niet te verhuizen. Zij kunnen blijven wonen in de vertrouwde omgeving van hun eigen appartement.

  • 'Active Ageing'

Vanuit de visie Active Ageing, streven we ernaar om de residenten op alle vlakken van het leven te activeren en de kwaliteit van leven te behouden of te verhogen. zowel op fysiek vlak met de fitness en zwembad accommodatie en de mooie wandelomgeving; op mentaal vlak met activiteiten en het bevorderen van de sociale cohesie; op vlak van veiligheid met het aanbieden van een veilige en aangepast woonomgeving als op welzijn en gezondheidsvlak door het aanbieden van permanentie van verpleegkundige en hotel diensten.   

  • Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een vrijblijvende rondleiding

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Brugge