Seniorenresort Prinsenhof - AW 2.17 te Koop 1 assistentiewoning te koop in 8000 Brugge

Gebroeders Marreytstraat 52, 8000 Brugge
1-kamer flat te koop vanaf € 195.000

Prachtig assistentiewoning te koop op een boogscheut van de historische stad Brugge.

Prinsenhof Brugge is een moderne senioren residentie, beheerd door Orpea, die diensten van hoog niveau aanbiedt. De inwoners genieten van gepersonaliseerde begeleiding, comfortabele ontvangst en leefruimtes, een gastronomisch restaurant met gezellige bar en iedere dag gevarieerde animatie en activiteiten.

Dit allemaal in een groene, rustige en uiterst aangename omgeving! Uiteraard is het doel om de autonomie van iedereen zo lang mogelijk te behouden en een rijk en dynamisch sociaal leven te stimuleren ter bevordering van het welzijn van de bewoners.

AW 2.17 : Deze assistentiewoning situeert zich op de tweede verdieping  enkele pasjes van de aanwezige liften. De grote glaspartijen met zicht op groen geven een lichtrijk gevoel. Stijlvol genieten, gemoedsrust inbegrepen.  

Indeling : 
Het appartement is smaakvol ingericht en beschikt over een lichtrijke leefruimte met design lichtarmaturen.  De grote ramen laten veel licht binnen en  kunnen voorzien worden van gordijnen. De moderne open keuken is voorzien van basis comfort & toestellen en er is  aansluitend een aparte ruime berging met dienstkraan voor het aansluiten van wasmachine/droogkast. 

De mooie slaapkamer is voorzien van alle comfort en heeft een grote ensuite badkamer die afgescheiden is met een glazen schuifdeur. De badkamer bevat een toilet, lavabo, kast en inloopdouche met zitplank. Dit appartement kreeg een upgrade met zeer kwalitatieve materialen, en is volledig rolstoelvriendelijk.

Aarzel niet en bel ons op 050501212 voor meer info of een bezoek. Of vul onderstaand contactformulier in. 

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Brugge