SFG/Assistentiewoningen HUIZE WESTERHAUWE VZW 27 serviceflats te huur in 8450 Bredene

Klemskerkestraat 19, 8450 Bredene
1-kamer flats te huur vanaf € 1.607/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 2.036/maand

Serviceflatgebouw SFG Assistentiewoningen GAW HUIZE WESTERHAUWE uit Bredene (West-Vlaanderen)

Je kan beschikken over een service-residentie met living en kitchinette, één of twee slaapkamers, een volledig uitgeruste badkamer en een privé buitenterras en tuin. Je meubels breng je zelf mee.

Naast je persoonlijke flat kan je natuurlijk naar believen gebruik maken van de totale infrastructuur en de diensten van het centrum. Je ontbijt wordt opgediend op je assistentiewoning, je lunch en diner in het restaurant. Het ontbijt is een keuze tussen verschillende broodsoorten: sandwiches, croissants,…

Voor het middagmaal is er steeds keuze tussen 2 gerechten. Er wordt hier ter plaatse gekookt door onze 3 kok’s met bvb vis uit Oostende. Wij serveren de Vlaamse keuken met in het voorjaar asperges op z’n Vlaams, In de zomer een 4 tal keren mosselen met frietjes en in de herfst een stukje wild. De mogelijkheid bestaat ook om als bezoeker samen het middagmaal te nemen met de bewoner. Via de gebruikersraad hebben bewoners inspraak in de maaltijden.

Er werden 7 nieuwe assistentiewoningen in gebruik genomen waarvan 6 met 2 slaapkamers en 1 met 1 slaapkamer. Dit is op het gelijkvloers met een tuintje en privé terras. Er is een volledig uitgeruste keuken met vaatwas, inductiekookplaat, frigo en oven. De mogelijkheid bestaat om een eigen wasmachine en droogkast te plaatsen. 

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Bredene