GAW ONZE-LIEVE-VROUW 58 assistentiewoningen te huur in 1970 Wezembeek-Oppem

Jan Baptist De Keyzerstraat 35, 1970 Wezembeek-Oppem
1-kamer flats te huur vanaf € 1.352/maand
1-kamer flats te huur vanaf € 1.487/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 1.852/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 2.112/maand

De groep van assistentiewoningen Onze Lieve Vrouw met 58 woningen is een uniek project voor valide senioren waar de nadruk ligt op zelfstandig wonen in een comfortabele flatdie in alle opzichten tegemoetkomt aan hedendaagse woonbehoeften. Deze woonvorm biedt een veilige thuishaven met respect voor privacy en autonomie en laat elke bewoner de mogelijkheid een gepersonaliseerd dienstenpakket samen te stellen.

Zelfstandig wonen
De serviceflats zijn een woonvorm voor valide of semi valide senioren (+65 jaar) die alleen of met mantelzorg zelfstandig kunnen wonen in hun eigen flat. De mantelzorg kan ondersteund worden door professionelen uit de thuiszorg. Elke flat heeft een eigen brievenbus, bel en parlofoon. TV (Telenet digitaal) en internet is gratis. Bezoek kan u volgens uw eigen wensen ontvangen.

Comfortabel wonen
In elke flat geniet u van alle modern comfort en alle nutsvoorzieningen (telefoon, kabeldistributie) zijn voorzien. U kan uw comfort nog verhogen door gebruik te maken van de diensten die worden aangeboden.
Centraal in het project kan u een cafetaria vinden waar u andere bewoners kan ontmoeten of samen met uw bezoek iets kan drinken. Er is op elke verdieping een ontmoetingsruimte voorzien waar u uw familie kan ontvangen of andere bewoners ontmoeten.
Indien u dit wenst kan u een parkeerplaats of een kelderruimte huren. Beide zijn ondergronds gelegen en hebben een directe verbinding met de centrale inkomhal.

Veilig wonen
In noodsituaties (24u/24u en 7d/7d) kan een gediplomeerde verpleegkundige worden opgeroepen. Deze zal binnen de drie minuten ter plaatse zijn en de nodige acties ondernemen.
Op verschillende plaatsen in de flats is een oproepsysteem voorzien. Dit kan worden uitgebreid met een personenalarm.
Er is één centrale toegang tot de flats. Bezoekers dienen zich aan te melden via een parlofoonsysteem. Zo kan u bezoek ontvangen volgens uw eigen wensen.

Wanneer uw zorgafhankelijkheid dusdanig toeneemt dat de zorg door de thuiszorgdiensten niet meer realiseerbaar is, kan u met voorrang terecht in het rust- en verzorgingstehuis dat tot dezelfde vzw behoort.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Wezembeek-Oppem