Assistentiewoningen Leon 38 assistentiewoningen te huur & te koop in 9620 Zottegem

Broeder Mareslaan 89, 9620 Zottegem
2-kamer flats te koop

Waarom zou ik willen wonen in Leon?

Een assistentiewoning, is dat iets voor mij of voor ons? Ben ik niet nog veel te jong? Is dat niet een soort rusthuis? Neen, wonen in een assistentiewoning is zelfstandig wonen. 
U neemt al uw beslissingen zelf en u wordt daarbij niet gecontroleerd in uw doen of laten. U wordt wel goed omkaderd om te kunnen terugvallen op alle mogelijke diensten die comfortabel ouder worden mogelijk maken in alle zelfstandigheid. 

Wat voor woningen bieden jullie aan?         

Het project Leon ligt pal in het centrum van Zottegem, aan de achterzijde van het station. Zo hoeft u nooit ver te stappen voor het openbaar vervoer. De 38 stijlvolle assistentiewoningen liggen tevens op wandelafstand van het winkelcentrum en op 500 meter van de Markt. Een meer centrale ligging kan haast niet.

De assistentiewoningen in Leon zijn één voor één erkend, conform de strenge wettelijke normen die opgelegd worden door de overheid. Zo kunt gerust zijn van een kwalitatieve dienst- en zorgverlening en van een toegankelijke, drempelluwe omgeving. In de erkende assistentiewoningen van Leon krijgt u de mogelijkheid om levenslang te wonen, in alle vrijheid op een centrale ligging.

Wilt u meer weten over assistentiewoningen Leon? 
Interesse in onze overige troeven, beschikbaarheden en prijzen. 
Vul onderstaand formulier in, bel ons of neem een kijkje op onze website.  
U vindt alle gegevens hieronder terug.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Zottegem