Assistentiewoningen Hof van Zelzate 54 serviceflats te huur in 9060 Zelzate

Edgar Van Peenestraat 12, 9060 Zelzate

Waarom zou ik willen wonen in Hof van Zelzate?

Een assistentiewoning, is dat iets voor mij of voor ons? Ben ik niet nog veel te jong? Is dat niet een soort rusthuis? Neen, wonen in een assistentiewoning is zelfstandig wonen. 
U neemt al uw beslissingen zelf en u wordt daarbij niet gecontroleerd in uw doen of laten. U wordt wel goed omkaderd om te kunnen terugvallen op alle mogelijke diensten die comfortabel ouder worden mogelijk maken in alle zelfstandigheid. 

Wat voor woningen bieden jullie aan?         

Hof van Zelzate is een prachtig gelegen project op een boogscheut van de grote markt van Zelzate. Hier kunt u in alle veiligheid en vrijheid leven in een groene omgeving. Tegelijk is de stad nooit veraf, want Zelzate ligt vlakbij belangrijke invalswegen naar Leuven, Antwerpen en Mechelen. De 54 assistentiewoningen zijn erg ruim, met een gemiddelde oppervlakte van 80m². De stijlvolle appartementen hebben allemaal een privéterras van 1 tot 3 slaapkamers. Ze beschikken over een inkomhal, een ruime leefruimte met een open luxueuze keuken, een badkamer met inloopdouche, een bergruimte en een drempelvrij terras. Indien u dat wenst kan u ook een persoonlijke ondergrondse parkingplaats of een garagebox huren.

De assistentiewoningen in Hof van Zelzate zijn één voor één erkend, conform de strenge wettelijke normen die opgelegd worden door de overheid. Zo kunt u gerust zijn van een kwalitatieve dienst- en zorgverlening en van een toegankelijke, drempelluwe omgeving. In de erkende assistentiewoningen van Hof van Zelzate krijgt u de mogelijkheid om levenslang te wonen.

Hier geniet u van vrijheid terwijl er allerlei diensten binnen bereik zijn. Elk appartement werd ook erg praktisch ingedeeld en ontworpen met de nodige aandacht voor ergonomie en veiligheid.

Wilt u meer weten over assistentiewoningen Hof Van Zelzate? 
Interesse in onze overige troeven, beschikbaarheden en prijzen. 
Vul onderstaand formulier in, bel ons of neem een kijkje op onze website.  
U vindt alle gegevens hieronder terug.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Zelzate