Serviceflat in Seniotel Lochristi 1 serviceflat te huur in 9080 Lochristi

Koning Leopold III-laan 34, 9080 Lochristi

Seniotel uit Lochristi (Oost-Vlaanderen) biedt een assistentiewoning te huur aan.

Welkom bij Seniotel: de serviceresidentie in een rustige en residentiële omgeving op wandelafstand van de dorpskern van Lochristi.

Hier verblijven bewoners zelfstandig doch zorgeloos door de ondersteuning van zorg wanneer u dit nodig heeft. Door onze kleinschaligheid trachten we een familiale sfeer te creëren met als doel om iedereen zich veilig en thuis te laten voelen. Bovendien staan onze medewerkers klaar om zorg- en dienstverlening te bieden. Ontdek hoe Seniotel uw nieuwe, zorgeloze thuis kan zijn.

Seniotel biedt uitgebreide zorg- en dienstverlening in samenwerking met i-mens en Wit-Gele Kruis. Bij acute zorgsituaties worden deze partners onmiddellijk ingeschakeld, waardoor crisis- en overbruggingszorg gegarandeerd zijn. De woonassistenten die dagelijks aanwezig zijn ondersteunen bewoners met diverse zaken, waaronder problemen, administratie en informatie over diensten. Indien nodig, werkt Seniotel samen met woonzorgcentra in Lochristi en Gent om aangepaste hulp en begeleiding te bieden voor bewoners die niet langer zelfstandig kunnen wonen. De keuze van de woonoplossing wordt in samenspraak met de bewoner, familie en huisarts gemaakt. Uw eigen arts blijft ook uw huisarts. De medicatie wordt aan huis geleverd en klaargelegd in een "week organizer" door verpleegkundigen indien gewenst.

Voor uw veiligheid zijn er diverse beveiligingsvoorzieningen aanwezig, zoals een noodoproepsysteem en een parlofoon voor eenvoudige toegang tot het complex te geven. Bovendien beschikt elk appartement over een eigen brievenbus, zodat u altijd op de hoogte blijft van uw persoonlijke post. 

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Lochristi