Residentie De Vier Seizoenen 8 serviceflats te huur in 9170 Sint-Pauwels

Beekstraat 31, 9170 Sint-Pauwels
1-kamer flats te huur vanaf € 841/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 1.171/maand
3-kamer flats te huur vanaf € 1.369/maand

Assistentiewoningen Residentie De Vier Seizoenen

Waar comfortabel leven centraal staat ...

Residentie De Vier Seizoenen is een exclusief privé assistentiegebouw met twee exclusieve woningen die apart toegankelijk zijn voor mindervalide gezinnen of samenwonende en 6 woningen voor senioren, alleenstaanden of koppels.

Alle bewoners kunnen in Residentie De Vier Seizoenen zelfstandig wonen in een luxueuze, comfortabele en aangepaste woning/ appartement met volledig respect voor hun eigenheid en privacy. Dit alles in een landelijke, groene omgeving, vlakbij de gezellige dorpskern van Sint-Pauwels.

De directie stelt graag deze exclusieve eigendom ter beschikking. Dit kleinschalig project van 8 eenheden benadrukt de belangrijkheid van een cosy thuis, maar met een kwaliteitsvolle organisatie en hulp- en dienstverlening als een belangrijk doel voorop.

Speciaal ontworpen voor mensen die graag hun individueel stekje willen behouden met hun privacy en familie eigenheid.

Een nieuwe thuis waar u gezelligheid en warmte zeker terug vindt met specifieke aandacht voor de noden en vriendschap voor elke persoon.

Waar de bewoner centraal staat.

Wij streven naar een nieuwe thuis met een zelfstandig wonen, dit blijft een gekoesterde droom voor eenieder. Maar vaak staan praktische problemen en beslommeringen die droom in de weg. wij bouwen samen aan een nieuwe toekomst met nieuwe mogelijkheden. 

Residentie De Vier Seizoenen biedt de mogelijkheid tot uitgebreide dienstverlening, aangepast aan uw behoeften en wensen, om deze droom waar te maken.

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Sint-Pauwels