Dunant 1 assistentiewoning te koop in 9000 Gent

Einde Were 13 bus 205, 9000 Gent
1-kamer flat te koop

Eerste bewoning! Modern assistentie-appartement in residentie Dunant, gelegen op wandelafstand van de Watersportbaan, Blaarmeersen en AZ Jan Palfijn. Dichtbij alle winkels en openbaar vervoer. Volledig ingericht : voorzien van LED-armaturen, geverfd en met brandvertragende overgordijnen. Instapklaar dus.

Ongemeubeld. Op de foto's ziet u een voorbeeld van aankleding van het appartement met zetels, tafels, bed, kasten, ... Zo krijgt u een idee van de ruime mogelijkheden. Voor een koppel of voor iemand alleen, alles is mogelijk. Gemakkelijk voor mindervalide bewoners. 

Open leefruimte met volledig ingerichte keuken (vitro kookplaat, combi oven, koelkast met vriesvak en vaatwasser). Ruime slaapkamer. Badkamer met lavabomeubel, douche en toilet. Deels overdekt terras van 18m2, zuidgericht en zeer rustig gelegen. Berging met voorziening voor Telenet en Proximus. 

Heel ruime staanplaats in het gebouw, gelegen dichtbij de lift. Dus ideaal voor de boodschappen! Verkoopprijs : € 30.000. Deze staanplaats moet mee gekocht worden met het appartement.

Bij interesse, aarzel niet. Dit is een zeer interessante verkoopprijs. Indien gewenst, kan dit appartement met staanplaats ook verhuurd worden. Aarzel niet contact op te nemen. Een bezoek kan - volledig vrijblijvend - afgesproken worden.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Gent