Assistentiewoningen Dobbelhof 141 assistentiewoningen te huur in 9000 Gent

Tichelrei 3, 9000 Gent
1-kamer flats te huur vanaf € 960/maand
1-kamer flats te huur vanaf € 986/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 1.364/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 1.578/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 1.464/maand
3-kamer flats te huur vanaf € 1.693/maand
2-kamer flats te huur vanaf € 1.198/maand
1-kamer flats te huur vanaf € 1.027/maand
1-kamer flats te huur vanaf € 1.057/maand
1-kamer flats te huur vanaf € 1.057/maand

Nieuwe assistentiewoningen in hartje Gent: DOBBELHOF

De voormalige Volkskliniek wordt helemaal omgebouwd tot een gloednieuw, modern wooncomplex met 141 erkende assistentiewoningen van verschillende groottes, tegen scherpe huurprijzen op de markt gebracht. 

Je leeft er zoals jij dat wil: vrij, zelfstandig, actief én met de geruststelling zorg dichtbij te hebben. Heb je nood aan assistentie dan wordt deze ingezet op het moment dat jij er behoefte aan hebt, op maat, zodat je zelfstandig kan blijven wonen. Jij houdt de touwtjes in handen. Als bewoner kan je kiezen uit een omvangrijk zorg- en dienstenpakket. Je stelt dit pakket zelf samen en kan hierbij ook rekenen op de hulp van woonassistente Lieve.

Centrale ligging

De centrale ligging in hartje Gent, op wandelafstand van het historische stadscentrum, maakt van Dobbelhof de ideale uitvalsbasis om volop te genieten van het bruisende Gentse leven. De vele terrasjes en winkelstraten zijn op 5 min wandelafstand en tram en bus brengen je overal naartoe. Je hebt echt alles binnen handbereik!

Comfort

Elke flat is uitgerust met hedendaagse, gebruiksvriendelijke technieken die een positieve ecologische impact hebben en je optimaal comfort laten beleven tegen een scherpe prijs.

Vanuit de ondergrondse parking stap je via de lift zo jouw appartement in, heel praktisch om spullen vanuit de kelderberging mee naar boven te nemen.

Inrichting

De assistentiewoning richt je naar eigen smaak in, aangevuld door ons met enkele subtiele aanpassingen zoals drempelvrije overgangen om er een veilige woonomgeving van te maken. In Dobbelhof heb je de keuze uit 6 type flats, variërend in oppervlakte van 54 m²-87m, uitgerust met hedendaagse, gebruiksvriendelijke technieken (zoals vloerverwarming) die een positieve ecologische impact hebben en je optimaal comfort laten beleven tegen een scherpe prijs. Elke flat bestaat uit een leefruimte, een open, ingerichte keuken met vaatwas & combi-oven, een badkamer en 1 of 2 slaapkamers. Het grote privéterras, gecombineerd met de hoge ramen, laten je binnen én buiten overvloedig genieten van daglicht en zon.

Ontmoeten

Er zijn tal van mogelijkheden om met andere bewoners af te spreken, als je daar zin in hebt.  In de gemeenschappelijke ruimtes ontmoet je elkaar voor een babbel of om rustig een boek te lezen. De brasserie is dé plek om af te spreken met buren, familie of vrienden voor een koffie, een apero of een etentje.

In de wasbar kan je genieten van een glaasje terwijl je een was draait. Handig toch?

Groene oase aan rust midden in de stad

Ook groen zal er uitbundig aanwezig zijn. Vanuit je flat levert dit een aangenaam, rustgevend uitzicht en bovendien zal je al dit groen ook kunnen beleven. Met een petanquebaan, zitruimtes en wandelpaden wordt dit een aantrekkelijke leefruimte waar het zowel voor de bewoner als de bezoeker genieten zal zijn in een zonnige, rustige en veilige buitenruimte. Een groene oase aan rust midden in de stad.

Is genieten van betaalbaar wonen met zorg dichtbij iets voor jou ? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Gent