Assistentiewoningen Pier Kornel 50 serviceflats te huur in 9300 Aalst

Pierre Corneliskaai 18, 9300 Aalst

Waarom zou ik willen wonen in Pier Kornel ?

Een assistentiewoning, is dat iets voor mij of voor ons?  Ben ik niet nog veel te jong?  Is dat niet een soort rusthuis?  Neen, wonen in een assistentiewoning is zelfstandig wonen.  U neemt al uw beslissingen zelf en u wordt daarbij niet gecontroleerd in uw doen of laten.  U wordt wel goed omkaderd om te kunnen terugvallen op alle mogelijke diensten die comfortabel ouder worden mogelijk maken en dit in alle zelfstandigheid.  U kan dus gerust zijn en ten volle verder uw eigen leven leiden.  U investeert nu in de dag dat u zorg nodig hebt, maar met de zekerheid dat u zelfstandig kan blijven wonen.  Zo kan u het leven beleven volgens uw eigen wensen, smaken en voorkeuren. 

Wat voor woningen bieden jullie aan?         

Kwalitatief wooncomfort en veiligheid zijn dé sleutelwoorden van Pier Kornel. Het centrum van Aalst ligt op wandelafstand en de gemeenschap van Pier Kornel is hartverwarmend. Onze 50 erkende assistentiewoningen, met één of twee slaapkamers, zijn dan ook volledig aanpasbaar naar uw wensen, want u mag vrij de inrichting doen uiteraard. 

Elke assistentiewoning beschikt over een erg ruim terras met zicht op de binnentuin, een handige berging, een goed uitgeruste keuken, een praktisch ingerichte en veilige badkamer met inloopdouche, 1 of 2 slaapkamers (naar keuze) en een ruime woonkamer met veel lichtinval.  Uiteraard zijn alle flats bereikbaar via een lift.  Alle flats hebben een modern oproepsysteem, zijn rolstoeltoegankelijk en dus drempelloos.  U kan ook steeds een autostaanplaats huren indien u dit wenst. 

Alle appartementen zijn gebouwd volgens de strenge voorschriften van de Vlaamse Overheid en ook onze dienstverlening is onderworpen aan zeer strenge voorschriften en controle door de Vlaamse Overheid.  Zo kan u ook daarover gerust zijn. 

Wilt u meer weten over assistentiewoningen Pier Kornel? 
Interesse in onze overige troeven, beschikbaarheden en prijzen. 
Vul onderstaand formulier in, bel ons of neem een kijkje op onze website.  
U vindt alle gegevens hieronder terug.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Aalst