Residentie DE KASTANJEVESTEN 35 assistentiewoningen te huur in 9300 Aalst

Keizersplein 41, 9300 Aalst
1-kamer flats te huur vanaf € 1.381/maand

Residentie De Kastanjevesten ligt in het hartje van Aalst, vlakbij de mooiste winkelstraten en de Grote Markt. Het gebouw en zijn interieur hebben de uitstraling van een charmehotel. Er zijn in totaal 35 appartementen, elk met een eigen volledig uitgeruste keuken en mooie badkamer. In ons restaurant kan u bovendien alle dagen terecht voor een dagverse lunch.

  • Omgeving

Eén van onze grootste troeven? Onze ligging middenin het centrum, op wandelafstand van de fijne winkelstraten en op zaterdag staat de markt niet ver van de deur. Aan de achterzijde vindt u de parking “Keizershallen” met nog tal van andere winkels en ruime parkeergelegenheid. En wat hier nog zo fijn aan is? Eens binnen de muren van de residentie merk je nietsvan het hele stadsgebeuren. Alles ademt er rust. Geen lawaai van buitenaf, geen drukte.

  • Zonder zorgen

Onze bewoners kunnen permanent een beroep doen op iemand van ons ervaren personeel. Ook ons keukenteam is er voor u, we hechten veel belang aan een gezond en gevarieerd menu. Iedere middag wordt een dagvers menu bereid, ook een ontbijt of avondmaal wordt voorzien. Dat kan genuttigd worden in ons restaurant of op het appartement, zoals u wil. Ook met specifieke dieetvoorschriften wordt er rekening gehouden. Binnen de residentie is ook een kinesistenpraktijk, kapper en eigen poetsdienst voorzien. Allemaal voor uw comfort.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Aalst