Pier Kornel 50 assistentiewoningen te koop in 9300 Aalst

Pierre Corneliskaai 28, 9300 Aalst
1-kamer flats te koop vanaf € 223.000
2-kamer flats te koop vanaf € 276.000

ERKENDE ASSISTENTIEWONINGEN IN HARTJE AALST

Pier Kornel biedt assistentiewoningen, die erkend zijn door het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid. Kwalitatief wooncomfort en veiligheid staan centraal. 

Onze erkende assistentiewoningen, met één of twee slaapkamers, zijn dan ook volledig aanpasbaar naar je wensen. Naast noodknoppen in elke kamer en rolstoeltoegankelijkheid, bieden we je ook indien nodig uitgebreide zorg- en comfortdiensten aan. 

Elke thuis geniet van veel lichtinval en heeft een ruim en goed georiënteerd privéterras dat uitkijkt op de publieke groenruimtes. Alle woningen zijn uitgerust met moderne toestellen en technieken, die voldoen aan de huidige én toekomstige behoeften van de bewoners. Via discrete noodknoppen in de leefruimte, slaapkamer, badkamer en het toilet, is er 24 uur op 24 hulp beschikbaar.

Deze woningen worden een echte thuis, om zorgeloos zelfstandig en onafhankelijk te wonen in een veilige en levendige omgeving. Levenskwaliteit staat er centraal!

Deze assistentiewoningen zijn instapklaar. Snel verhuizen is dus mogelijk!

Pier Kornel komt in aanmerking voor de aankoop aan 6% BTW voor nieuwbouw!*

 

ONTDEK DE WOONBUURT!

Aan de oever van de Dender groeit en bloeit een nieuwe woonbuurt. Ontwikkelaars Revive en Matexi hebben de handen in elkaar geslagen om op een voormalig industrieterrein aan het water, op een boogscheut van het centrum van de stad, een nieuwe woonbuurt te ontwikkelen waar het meer dan prettig wonen is voor jong en oud. Pier Kornel is een totaalconcept met een mix van in totaal 450 wooneenheden – gezinswoningen (reeds uitverkocht), appartementen en assistentiewoningen – aangevuld met tuinen, winkels, gemeenschapsvoorzieningen en zelfs een brasserie. 

*bekijk de voorwaarden op pierkornel.be

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Aalst