Assistentiewoningen 'De Toekomst' 38 serviceflats te huur in 9300 Aalst

Sint Kamielstraat 30, 9300 Aalst
1-kamer flats te huur vanaf € 1.498/maand

Assistentiewoningen 'De Toekomst' 

Voor actieve senioren die een eigen woonvorm in een rustige, groene omgeving willen combineren met het bruisende stadsleven zijn onze assistentiewoningen het gedroomde verblijf.

Zij liggen in de zorgvuldig onderhouden Parktuin Schelfhout op wandelafstand van de Aalsterse Grote Markt. Dit mooie wandelpark met haar talrijke oude beuken, eiken, acacia's, bloemperken, siervijvers en graspartijen draagt bij tot het exclusief karakter van onze assistentiewoningen.

  • Indeling

Alle 38 assistentiewoningen beschikken over een woonkamer met uitgeruste keuken, een slaapkamer, een badkamer en een bergkamer. De 18 woningen met zicht op Parktuin Schelfhout bieden de bewoners bovendien een aangenaam terras.

Elke woning heeft haar eigen gesloten voordeur en deurbel, zowel aan de hoofdingang als aan uw assistentiewoning, om de privacy en veiligheid van onze bewoners maximaal te waarborgen. Elke woning heeft aan de hoofdingang haar eigen brievenbus.

  • Basisdienstverlening

Onze basisdienstverlening bestaat uit de ter beschikkingstelling van de assistentiewoning, inclusief alle nutsvoorzieningen. Bovendien bieden wij onze bewoners de garantie dat bij nood er zowel overdag als ‘s nachts beroep kan gedaan worden op een permanentie van professionele medewerkers. Zo verblijven onze bewoners in een veilige omgeving waar ze wanneer vereist snel de eerste zorgen kunnen krijgen. Tenslotte bevat onze basisdienstverlening ook het gebruik, het onderhoud en de verwarming van de gemeenschappelijke ruimtes die voor onze bewoners onbeperkt toegankelijk zijn : onze stijlvolle cafetaria met groot terras met zicht op de parktuin, een fitnessruimte en een was-, droog- en strijklokaal.

  • Extra dienstverlening

Naast deze basisdienstverlening kunnen onze bewoners tegen betaling ook gebruik maken van supplementaire diensten. Zo krijgen onze bewoners ’s middags de mogelijkheid om van een warme maaltijd te genieten en kunnen zij aansluiten bij de diverse vormings-, informatieve en recreatieve activiteiten die ons lokaal dienstencentrum aanbiedt. Het kapsalon en de pedicure staan ook ten dienste van onze bewoners.

Wanneer bij stijgende zorgbehoefte een verblijf in onze assistentiewoningen niet meer de beste oplossing is, geven wij onze bewoners voorrang bij de opname in ons woonzorgcentrum Paul Liénart.

  • Dagprijs

Afhankelijk van het type woning waarvoor u kiest schommelt de dagprijs tussen de €44,31 en €57,80 per dag.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Aalst