Résidence CHC Racour 10 serviceflats te huur in 4287 Racour

Rue de Landen 29, 4287 Racour

De residentie ligt in het centrum van het dorp, in een landelijk kader, waar de bewoners van de open lucht kunnen genieten. De buurtwinkels (slagerij, bakkerij, superette...) zijn gemakkelijk bereikbaar voor de huurders.

Alle activiteiten en animatie die door het rusthuis worden aangeboden, staan ook open voor de bewoners van de serviceflats. Eenmaal per week wordt in de kapel een mis gevierd.

Residentie CHC Racour biedt 10 ongemeubelde appartementen voor 1 of 2 personen, allemaal op één verdieping gelegen, met serviceflat-formule.
Zelfstandige bejaarden vinden er een veilige ruimte en alle voordelen van het aangrenzende rusthuis, zoals 24 op 24 uup permanentie, maaltijden, animatie...

De appartementen beschikken over gemmenschappelijke leefruimten: een salon met internetvoorziening, waar de bewoners hun familie en vrienden kunnen ontvangen, een tuin, een linnenkamer met wasmachines... De appartementen bestaan uit een kamer, een douchekamer en een leefruimte met keuken en terras. De huurders brengen hun eigen meubels mee, behalve voor de keuken, die ingericht is.

Meer assistentiewoningen in de omgeving van Racour